Mad Max: Na drodze gniewu

Mad Max: Fury Road
2015
7,2 235 tys. ocen
7,2 10 1 235284
8,4 79 krytyków
Mad Max: Na drodze gniewu
powrót do forum filmu Mad Max: Na drodze gniewu

Farsa i żenada

ocenił(a) film na 1

Chłam do potęgi entej. Podziwiać tylko inwencje w wymyslaniu przebieranciw i roznej masci popaprancow. Ogolnie szmira.

ocenił(a) film na 10
waga55

Jupiter:Intronizacja - 9 !!

Wiesz, że jesteś dziwolągiem?

ocenił(a) film na 9
Leszy2

Bo on/ona należy do tej grupy ludzi, którzy celowo zaniżają ocenę, bo im się wysoka nota nie spodobała.

ocenił(a) film na 1
Leszy2

Po obejrzeniu 5k filmów takie produkcje są kompletnym dnem. Jupiter bije ten film na głowę. Tutaj anie znanych aktorów, ani sensownej akcji. Jeśli ktoś daje 9 to nie ma pojęcia o wartościach w filmie. Film dla gimbusów, którzy podniecają się wybuchami, pościgiem trwającym cały film, głupia fabuła, porypańcem z gitarą co mnie ubawiło do łez i dupków grających na bębnach oczywiście nia zabrakło poparzeńca. Normalny gniot z przebierańcami różnej maści..a i jeszcze te starowinki na motorach..totalny pastisz wszystkich częsci mad maxa.

ocenił(a) film na 10
waga55

Obejrzałeś 5k filmów i nie znasz takich aktorów jak Tom Hardy i Charlize Theron.
Gratulacje.

Przypominam: Mad Max - 7,7 i uznanie krytyków, Jupiter:Intronizacja - 5,4 i bardzo słabe recenzje.

Jesteś dziwolągiem!

ocenił(a) film na 1
Leszy2

Widocznie nie zaistnieli w filmach, zebym ich mogl docenić :) Mad max 7,7 to wynik podjaranych gimbusów. Nawet bardzo dobre filmy rzadko dochodzą do 7. Ponadto recenzje pisane sa przez użytkowników tego foromum jak ja czy ktos inny..wiec to nadal kwestia gustu. Jesli nie akceptuje filmu to jestem dziwolągiem bo mam inny gust i poglad na film? Wspolczuje rozumowania.

ocenił(a) film na 10
waga55

A czytałeś jakieś inne recenzje? W 'Filmie'? Albo w innych gazetach? Czytałes jak film został przyjęty w Cannes? Być może wogóle nie wiesz o czym mówię, skoro dla ciebie Tom Hardy i Charlize Theron nie zaistnieli.
7,7 to wynik podjaranych gimbusów, a dlaczego podjarane gimbusy dały 5,4 Jupiter:Intronizacji? Aaa, bo pewnie nie doceniły ambitnego filmu? Zobaczmy. "Casablanca" - 7,9 "Skazani na Shawshank" - 8,8.... Ach te gimbusy...

Nie jesteś dziwolagiem bo dałeś Mad Maxowi 1, jesteś dziwolągiem bo dałeś Mad maxowi 1, a 'Jupiter Intronizacja' - 9.