Mad Max: Na drodze gniewu

Mad Max: Fury Road
2015
7,2 235 tys. ocen
7,2 10 1 235284
8,4 79 krytyków
Mad Max: Na drodze gniewu
powrót do forum filmu Mad Max: Na drodze gniewu

Gimbusy już wyciskają pryszcze i z utęsknieniem czekają na tego gniota.

ocenił(a) film na 2
wertuqq

Jeśli dla kogoś Mad Max 3 był dziecinny i kiepski, to ten film powinien być gniotem już po samym obejrzeniu jego trailerów.

Axel

I takimże właśnie jest...

ocenił(a) film na 7
wertuqq

raczej dla starych wyjadaczy, którzy wychowali się na Mad Maxie. Ja czekam a nastolatką byłam naście lat temu :)

Czajkaa

Mad Maxa oglądałem jeszcze na VHS w jakości - "pożal się Boże". A z trailera wnioskuję, że to wyrób filmopodobny , zrobiony tylko i wyłącznie dla bzdurnych efektów specjalnych.

ocenił(a) film na 7
wertuqq

Takie czasy...a efekty wcale nie muszą zniszczyć tego filmu... Zobaczę, ocenię... Na razie czekam...:)

ocenił(a) film na 9
wertuqq

Raczej go nie znają

wertuqq

Trzeba być ograniczonym umysłowo, aby oceniać film przd jego obejrzeniem...

dia8el

Ograniczonym to trzeba być, żeby się łudzić po takim efekciarskim trailerze.

wertuqq

No ty nie możesz się łudzić, bo nie rozwinęła się u ciebie odpowiedzialna za ten proces część mózgu...
Tym sammy dochodzimy do wyjaśnienia, dlaczego oceniasz film zanim go zobaczysz... :)

dia8el

U ciebie nie rozwinęła się część mózgu odpowiedzialna za ortografię. Pomijam brak rozumienia tekstu czytanego.

wertuqq

Ucinając tę dyskusję, polecam ci kupić sobie w aptece "maść na ból dupy",
abyś mógł jakoś sobie radzić z życiem, gdy kolejny raz zobaczysz jakiś (wszystko-mówiący o filmie) trailer...
Żegnaj!

dia8el

Idź i oglądaj ten chłam. Nakręcono go dla takich ty.

ocenił(a) film na 9
wertuqq

Po samej obsadzie można stwierdzić, że to papka dla gimbazy. Zjebka z T3 się tu znalazła i od razu odechciało mi się oglądać....Szkoda, bo lubiłem Maxa i chciałem zobaczyć nową odsłonę.

wertuqq

Nie jestem i nigdy nie byłem gimbusem ale chętnie zobaczę ten film(czy warto to się dopiero okaże),ciekawi mnie jedno skąd w Tobie tyle nienawiści do tej produkcji i do ludzi którzy mogą myśleć inaczej.Pozdrawiam,miłego wieczoru