Jeśli dla kogoś Mad Max 3 był dziecinny i kiepski, to ten film powinien być gniotem już po samym obejrzeniu jego trailerów.
raczej dla starych wyjadaczy, którzy wychowali się na Mad Maxie. Ja czekam a nastolatką byłam naście lat temu :)
Mad Maxa oglądałem jeszcze na VHS w jakości - "pożal się Boże". A z trailera wnioskuję, że to wyrób filmopodobny , zrobiony tylko i wyłącznie dla bzdurnych efektów specjalnych.
Takie czasy...a efekty wcale nie muszą zniszczyć tego filmu... Zobaczę, ocenię... Na razie czekam...:)
No ty nie możesz się łudzić, bo nie rozwinęła się u ciebie odpowiedzialna za ten proces część mózgu...
Tym sammy dochodzimy do wyjaśnienia, dlaczego oceniasz film zanim go zobaczysz... :)
U ciebie nie rozwinęła się część mózgu odpowiedzialna za ortografię. Pomijam brak rozumienia tekstu czytanego.
Ucinając tę dyskusję, polecam ci kupić sobie w aptece "maść na ból dupy",
abyś mógł jakoś sobie radzić z życiem, gdy kolejny raz zobaczysz jakiś (wszystko-mówiący o filmie) trailer...
Żegnaj!
Po samej obsadzie można stwierdzić, że to papka dla gimbazy. Zjebka z T3 się tu znalazła i od razu odechciało mi się oglądać....Szkoda, bo lubiłem Maxa i chciałem zobaczyć nową odsłonę.