Nowe pokolenie bedzie zachwycone, stare bedzie psioczyc. tez jestem fanka mad maxa z melem. coz tu duzo mowic. świat sie zmienia...
1) nie mam zamiaru oglądać żadnego z twoich linków dzieciaczku ;*
2)jesteś głąbem, Filmweb jest zalany przez trolli twojego pokroju którzy oceniają film na 1 czy 2 bo tak, więc podawanie tu filmweba jako wyznacznika ocen, lmao, żałosne, po drugie przy pierwszych 2 filmach podajesz ocene FW a przy trzecim IMDB? brak logiki, żałosne
3)epickie to mogą być powieści dziecko.
4) 88% Robocop, 80% Dredd --> RT
5) Led Zapellin wg. RollingStone (czyli najpopularniejszego magazynu muzycznego) znajduje się na miejscu, dopiero 14 :DDDD, znaj fakty dziecko
6)Zimowy Żołdak to film dla dzieci :DDDD
7) Kończę dyskusję bo jest płonna, ja podaje fakty, konkretne argumenty a ty odpowiadasz mi na nie zmianą tematu albo jakimiś wyssanymi z dupy informacjami. Nie potrafisz konkretnie odpowiedzieć, do tego cholernie spamujesz. Podrośniesz syneczku to MOŻE pokonwersujemy, a teraz bidulku pogódź się z faktem że nowy MM przebije stare filmy (taki był temat założony przez autora choć ty musiałeś uciec w stronę Dredda :DDD)
End Of Line, kid.
Po co kontynuujesz rozmowę żeby tylko nazwać kogoś głąbem i sam sobie potwierdzić pewność swoich racji? Nie świadczy to dobrze o twoich manierach. Broniąc takiego gniota jak Dredd3D nawet za cenę posługiwania takim językiem w stosunku do innych jak "syneczku, dzieciaczku" tylko się ośmieszasz. To jak obrona gazety o wartości szmatławca za cenę plucia komuś w twarz zastanów się nad tym.
Podejrzewam, że ominęła Cię przyjemność oglądania Cold in July oraz Guest - więc z miejsca polecam, dobre kino akcji z klimatem lat 80.