ten Tom ma pysk jak buldog wielki gruby jak świnia i to ma być pustynny policjant w świecie
wyniszczonym wojną. Proszę was to powinno być Max tandeta dla ubogich ale założę się, że
jakieś dzieciaki powiedzą "to świetny film po co porównywać do staroci"
eh...kim jest nijaki markin?
zakopleksiony grubcio z piwem przed monitorem a moze przycisnietym przezs sztange nieudolnym atletom zazdroszczacym innym wygladu nazywajac ich grubasami:)
Tom to aktor dostal role i ja wzial i tu masz racje lepiej gdyby maxa zagrala Twoja Stara:) pozdro zenek
markin to osobnik z 2 fakultetami, 2-u krotny uczestnik akademickich mistrzostw Polski w pływaniu, z kilkuletnią licencją pilota od piwska woli tequile walnąć w dużych ilościach, internet ma od 20 lat.
A twoja wprawka andromorficzna wygląda jak ?
nie wiem czy to prawda ale internet nosisz na dyskietce i podobno grales brzuch Bane'a w batmanie ot tyle co moge napisac o obywatelu markone czy jak ci tam poza tym nie bede robil gnoju na forum:)
wazne ze siedzisz przed monitorem i czekasz co ci odpisze a ja mam z ciebie pompe i wiecej sie juz nie wejde na ten temat:)
pozdrawiam aa btw co do tequili to przestac w koncu podprowadzac matce kase na nia i idz sam do roboty panie z 2 fakuletami:)
zaloguj się na swoje główne konto nikt z ciebie sobie jaj nie robi nie bój się ośmieszenia w razie czego masz pulchnego Toma pomoże ci w ciężkich chwilach.
Praca hmmm a po co mi praca jestem rentierem.
Bij te swoje kotlety bo na internet nie będziesz miał.
Jako osoba z siedmioma fakultetami, trzykrotna mistrzyni świata w sztukach walk tajemnych, posiadaczka licencji pilota promów kosmicznych i łodzi podwodnych oraz jedynego na świecie patentu najlepszego krytyka filmowego, napiszę Ci drogi markinie - merytorycznie dyskutować z Tobą nie ma sensu.
merytorycznie o sztuce hmmm to ci dopiero, możesz napisać pierwszy doktorat o tym. BTW sztuka to sprawa wrażliwości ale co ja ci będę takie proste rzeczy tłumaczył gdzieś tam między medalami a fakultetem przecież tego się dowiedziałaś
http://sjp.pwn.pl/slownik/2482421/merytoryczny
oraz
http://sjp.pwn.pl/slownik/2561982/ironia
Bajki pisać też trzeba umieć, panie markin.
Taki bogaty niby, taki uczony, a swinie jak plebs je?
Jakbym byl osobnikiem z 2 fakultetami, 2-u krotny uczestnikiem akademickich mistrzostw Polski w pływaniu, z kilkuletnią licencją pilota od piwska, ktory woli tequile walnąć w dużych ilościach i internet ma od 20 lat to bym min. trufle jadł i popijał jakims 100 letnim winaczem z Toskanii lub raczył się musującym trunkiem z Szampanii...
(dziwnie brzmi "licencja pilota od piwska..." chyba, ze robisz pan, jako otwieracz do piwa dla osiedlowych meneli pod monopolowym, wolając 50 gr za usługę, ty patolu)
PS. taki uczony, a nie wie, gdzie przecinki sie stawia ;D
Ale czy to nie marzenie wielu facetów - mieć pilota do otwierania piwska? Do tego licencjonowanego (względnie - na licencji)!
przecież Tom Hardy tylko przypakował do kilku ról, wcześniej był chudzielcem, zerknij na "Stuart. Spojrzenie w przeszłość" chociażby...po co się tak pieklić, skoro nie ma prawie żadnych fot z planu? FIlm kręcą w Namibii i bardzo pilnują, żeby żadne foty nie wyciekły.
Jeśli jednak najważniejsze jest, że urazili Twojego idola, w ogóle kręcąc nową wersję oraz to jak ma wyglądać główny bohater (nic nie mówisz o jego aktorstwie), to proponuję nie oglądać - bojkot! :)