oglondałem ten film tylko dlatego poniewarz był z melem gibsonem jak by główną rolę grał ktoś inny to bym nawet na niego nie spojrzał poniewarz film ma kiepski scenariusz i jest kiepsko nakręcony film straszne nudzi
troche przesadzona była gra tych motocyklistów jedynie mel gibson zagrał
jak mu kazali.
skad wiesz jakie filmy maja scenariusze? masz dostep do wszystkich skryptow na swiecie czy jak? wiec albo chodzilo ci o kipeski wg ciebie 'opis' (zarys fabuly) filmu albo zwyczajnie nie wiesz co pisac to piszesz co wiesz, a ze wiesz niewiele to...
poza tym zeby wiedziec czy film jest dobry czy zly (jaki ma faktycznie scenariusz, a juz na pewno czy jest dobrze czy zle nakrecony) to warto go najpierw obejrzec, a skoro ciebie do niego zachecila jedynie obecnosc Mela Gibsona to wyglada na to, ze wiedziales o nim wszystko zanim go zobaczyles (czyt: nie spojrzalbym nawet na ten zle nakrecony film ze zlym scenariuszem gdyby nie gral tam Mel) :]
Najpierw przeczytaj mojom opinie a potem pisz sfoje.Napisałem [oglondałem ten film tylko dlatego poniewarz grał w nim mel]to czemu piszesz że wart go najpierw obejrzeć jak wyrażnie pisze że go widziałem, a druga rzecz scenariusz jak mówisz morzna stwiedzieć po tym jaka jest fabuła filmu a wtym filmie fabuła jest fatalna i fakt widziałem tan film tylko dlatego poniewarz jest z melem gibsonem poniewarz byłem ciekaw jaki jest.Tak najpierw widziałem z melem gibsonem wszystkie zabujcze bronie i kilka inych filmów z nim i byłem ciekaw jaki jest ten.A na nastempny raz przeczytaj dokładnie mojom opinie jak coś chcesz pisać.
co ty pierdzielisz jak nie moge być prawdziwy to jaki jestem nieprawdziwy.Hyba masz jeszcze kaca po sylwestrze bo piszesz takie bzdury
Dobra kończmy ten temat poniewarz nie zrozumieliśmy sie. Chodziło mi oto
że dowiedzialem sie od kumpla że jest daremny ale obejrzalem go dlatego poniewarz grał w nim mel gibson i po obejrzeniu faktycznie był daremny.
Ja nie na temat. Spojrzałem na to co napisałeś i strasznie tego żałuję, bo bo teraz już nie wiem kompletnie nic o ortografii. Hyba to celowe rze tak wajnie pisecie, ale mnie to jakoś nie bawi.
Teraz na temat filmu, scenariusz jest dobry(twierdzenie na twierdzenie), no może nie jakiś rewelacyjny, ani odkrywczy. Co prawda jeśli chodzi o fabułę to od typowego filmu z Seagalem czy Van Damem, różni go chyba tylko umiejscowienie w przyszłości, ale za to dialogi nie drażnią. Nie są jakieś wielce patetyczne, czy coś, a czasem potrafią być nawet efektowne ("Łańcuch jest ze stali. Przepiłowanie go zabierze ci dziesięć minut. Ale jeśli się postarasz, możesz przepiłować kostkę w pięć minut. Wybieraj.")
A gra motocyklistów mi się podoba, jest całkiem fajnie przerysowana. To bardziej szaleńcy niż twardziele, a do tego chłopy wyposzczone są na tej pustyni to i odchyły różne mieć mogą.
Kiepski scenariusz ? Kiepsko nakręcony ?
Tacy jak Ty są niereformowalni xD
Prafta ?
karol-ek to ty jesteś tym impotentem, który celowo pisze z błędami a potem podnieca się reakcjami innych? Lekarz cie okłamał, w ten sposób nie wyleczysz się ze swojej przypadłości :)
nie wiem.. smiac sie czy plakac?
mialem troszke sie PoWyMONdzaC... ale to nudne na dluzsza mete.
Staram sie byc tolerancyjny, ale KArol-ek.. sam sie prosisz o guza...
pozdrawiam
Mogę wyleczyć Cię korespondencyjnie (to nie oznacza korespondencji, tylko naukę, leczenie, itp. na odległość) i zrobie to gratis: a więc: po pierwsze, trzymaj sie zdala od klawiatury, mniej - wiecej o 2 rzuty beretem. Drugie: berecik po pomiarach załóż na główke i pospaceruj troche, pogoda jest fajna, wiec sądzę, że spacerek może trwac 2 - 3 miesiace... zobaczysz jaka bedzie znacząca poprawa. Gotówki ani czeków nie przyjmuję, koszty leczenia przeznacz na zakup podreczników o savoir vivre' rze. Mimo to - pozdrawiam, abert, łódź.
"żadna rewelacja
oglondałem ten film tylko dlatego poniewarz był z melem gibsonem jak by główną rolę grał ktoś inny to bym nawet na niego nie spojrzał poniewarz film ma kiepski scenariusz i jest kiepsko nakręcony film straszne nudzi
troche przesadzona była gra tych motocyklistów jedynie mel gibson zagrał
jak mu kazali." - kiedyś nie było dzieci neo na filmweb . . . teraz niestety cały czas dochodzą nowe ;/
Karolek polecam pierwsze wypowiedź do worda. Poczytać z trzy razy czy jest logiczna i poprawna ortograficznie(i ewentualnie zamieścić na filmweb ;). Pozdrawiam
Co do filmu: dzieci neo oglądając go w 2009 roku mogą się zawieść. To nie kino XXI wieku z fajerwerkami!!!
hehe ten post to prowokacja. przecież autor tego postu nie może być aż tak głupi. Pozdrawiam! :)
prowokacja, prowokacja, itd...
Ludzie!!!
To tylko opinia! Wręcz nazbyt niepoprawna gramatycznie, aż oczy bolą, ale mimo tego twardo broniona (a przynajmniej była).
Troll sporządziłby głupi temat pokroju "x/10" i pozostawiłby bez argumentacji, albo jedynie wyzywał wszystkich próbujących go do zmiany zdania przekonać i twardo jak osioł stał przy swoim.
W tym użytkowniku, po tych ripostach widzę jakiś potencjał. Ortografia i interpunkcja leżą, ale przynajmniej swoje zdanie jakoś argumentuje.
kurde jezu analfabetyzm to choroba młodzieży początku 21 wieku.karolek dzizys aaaaa pomocy bo się zaraże!!!