6,9 67 tys. ocen
6,9 10 1 67161
6,2 37 krytyków
Mad Max
powrót do forum filmu Mad Max

Nie chce mi sie nawet komentowac za bardzo jak tragiczny jest ten film. Raz ze historia do bani a dwa efekty siegnely dna. Przyspieszenie kamery. Wytrzeszcz oczu. Laska ktora ucieka zamiast w bok to wzdloz szosy i nie wieadomo co jej sie stalo. Jezdzenie na syrenie w srodku pustyni. Serio ? To jakies nieporozumienie jest. To ja bym juz lepiej to nakrecil wszystko.

ocenił(a) film na 7
devill79

Skąd Ty się człowieku urwałeś?

devill79

Oj jak dobrze że nie nakręciłeś, zapewne powstała by kolejna kolorowa papka.

buterfly

Na pewno lepsze niz to co tu

devill79

Jeżeli uwielbiasz kolorowy oczopląs to owszem :)

buterfly

Ja sam juz wymyslilem scenariusz na triller. Powiem ci tylko poczatek Dwoje dzieciakow lazi po lesie biegaja itd jest tam stara zniszczona chata. Bawili sie tam czesto ale nagle jeden z nich wpada w zgnila podloge i wola przyjaciela. Odkryli podziemne tunele jakies. Nic tam nie bylo specjalnego ale byl korytarz na jednej stronei wisi lustro na drugiej lezy cos pod kurzem i smieciami. podniesli to lustro i okazalo sie ze to przejscie do czegos nieznanego. Dotkneli lustra i przeszli przez jedno z nich bo one byly naprzeciwko. Nagle lustro znowu upada i zostaja uwiezieni. Potem scena 20 lat pozniej. Kolejna grupka mlodzezy wlazi tam i podnosi tez lustro. Wtedy wychodzi to cos co zostalo uwiezione tam 20 lat temu... ale nie zdradze co to jest :) i jak ci sie podoba ?

devill79

Bardziej fantasy niż thriller - I niestety prędzej bym na nim zasnął ;)