PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625896}
6,0 100 tys. ocen
6,0 10 1 99740
5,7 34 krytyków
Magic Mike
powrót do forum filmu Magic Mike

Gdyby fim zostal skrocony do okolo 20 minut- gdzie tancerze tancza chyba nie mialabym wtedy nic
do zarzucenia:) Fabula bardzo slaba, uczucie miedzy glownymi bohaterami nie jest przekonujace
a aktorka jest bardzo srednia z wygladu- broda wysunieta do przodu, zgarbiona postawa:) Czy
swietnie wygladajacy i tanczacy facet moglby zwrocic na taka dziewczyne uwage? Tak, jesli
mialaby niezla osobowosc. Tutaj natomiast oprocz fajnego wygladu i tej jest brak. Dialogi sa
plytkie i banalne. Nudzilam sie w kinie, czekalam tylko na taniec. Tancerze tez nie byli wybitnie
zdolni oprocz Channing Tatum- jedynie on swietnie tanczyl (jesli czasami nie dubler, poniewaz
watpilam zeby byl az tak dobry). Ponoc Tantum kiedys byl stripteaserem wiec to by duzo
wyjasnialo. Jak na tak duza akcje reklamowa, film jest ponizej moich oczekiwan.

ocenił(a) film na 3
josu2359

Miałam bardzo podobne odczucia podczas oglądania filmu. Mimo, że uwielbiam Channinga to film kiepski ;/

ocenił(a) film na 8
josu2359

Streptease do dupy, fabuła super.. Moim zdaniem.. A gdyby główna aktorka była super piękna, to dopiero byłby sztuczny film.. Bo koleś, który może mieć każdą, nie zakochuje się w wyglądzie. A co do dialogów.. Striptizerzy nie błyszczą przecież intelektem, w przeciwnym razie pracowaliby na giełdzie.. Bardzo dobry film, polecam na wieczorny seans z kobietą;)

ocenił(a) film na 7
snierzyn

Na początku, po występie McConaughey'a było nudnawo, później powoli zaczęło się rozkręcać. Zgadzam się, że trochę fabuła wiała czasami nudą i czekałam aż zaczną tańczyć. Preferuję bardziej ambitne filmy, ale jako że z siostrą zawsze oglądamy komedie to zdecydowałam się na ten, żeby się pośmiać. I miłe dla oka było, nie powiem, że nie. :D