3/10 a film ratuje rola Summer Glau, ktora chyba najpowazniej podeszla do sprawy, bo reszta - lacznie przeciez z nie byle kim, bo Tomem Skerritem, raczej przeszla obok tego filmu;) no i podobaly mi sie niektore komiczne sceny typu odcieta reka mowiaca na migi o koncu swiata hehe;)
Może i rzecz gustu ale dla mnie to totalna porażka. Poprostu szkoda czasu na taki film.
niektórym taki szmelc się podobha......................w sumie jak ktoś wysiedzi na ranczu to na tym też...
Ja dla Summer mogłabym nawet obejrzeć 500 odcinkóew o sprzątaniu mieszkania wyreżyserowanych przez Uwe Bolle'a :P
"Rękoma i nogoma" podpisuję się pod tym :) Inna sprawa że dla mnie film był po prostu komedią, może i nie do końca udaną, ale scena z odciętą ręką mnie rozbawiła do łez(jakoś mi tak zaleciało Monthy Pyton`em :)
Film wyłącznie dla wielbicieli Summer Glau. Muszę jednak szczerze przyznać, że nawet dla nich będzie to ciężka przeprawa. Nie próbowałem podejść do filmu jako do komedii, może rzeczywiście trochę by to pomogło? Nie mam jednak aż tyle siły, by włożyć film ponownie do odtwarzacza.