PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=574514}
3,7 444  oceny
3,7 10 1 444
Mantera
powrót do forum filmu Mantera

Słaby

ocenił(a) film na 3

jakoś ten film nie przypadł mi do gustu. Fabuła może ciekawa ale wykonanie słabe, na efekty nie będę narzekał bo w końcu to jest film z Malezji. 3/10.

ocenił(a) film na 6
BDZ64

Czułam się jakbym oglądała typową grę w TV

ocenił(a) film na 2
Izdebska

Błąd typowa gra ma lepszą grafikę :D

ocenił(a) film na 6
Legionvx

W sumie i racja :)

Izdebska

prosze sie przerzucic na komedie romantyczne bo takie jest nasze spoleczenstwo taki kraj
film dla fanow gatunku a nie dla cieci czy dzieci efekty moze nie powalaja ale z takim budzetem sam bym tego lepiej nie zrobil co to za odpowiedzi spojrzcie na polskie kino za ktoe mozna sie coraz to czesciej wstydzic same gnioty wyszedl jakis porzadny film fantasy lub sf skad takie hajsy brak mi slow jak czytam hejterskie opinie a jeden z druga pojecia nie macie co wogole gadacie nara apotem sie ludzie sa zdziwienie dlaczego narod taki glupi ze az zaal

ocenił(a) film na 6
dwrcorporationenemy

Sorki bardzo. Oceniłam film na niezły, Czy w moim komentarzu jest coś złego? Ale kto chce hejtować to znajdzie powód. Film był fajny i chciałam napisać swoje spostrzeżenia. Filmów polskich nienawidzę a dobra komedia romantyczna nie jest zła. Sorki ale ja się nie zamykam na jeden gatunek filmów. Dzieckiem też nie jestem. Polecam się zastanowić nad sobą. Miłego dnia życzę

ocenił(a) film na 2
dwrcorporationenemy

Może i efekty słabe, ale to nie one były najtragiczniejsze w tym filmie. Słaba gra aktorska, beznadziejnie prowadzona akcja, słabe ujęcia kamer, brak logiki w zachowaniu i bohaterów i ich przeciwników, w ogóle to zbyt mała ilość aktorów i statystów, kulejąca fabuła.
Podejrzewam, że nawet nasi spece od kiepskawych komedyjek by ten film lepiej zrealizowali z Adamczykiem w roli Azmana.

wisznu

Jak z Adamczykiem w roli głównej albo Karolakiem to na pewno wyszłaby wersja gorsza od malezyjskiej ;PP

dwrcorporationenemy

Widzę, że mamy tu jakiegoś wybitnego krytyka. Tak wybitnego, że aż nie przestrzega zasad interpunkcji, gramatyki i ortografii.

ocenił(a) film na 2
BDZ64

Szkoda strzępić języka, szkoda czasu. Ogólnie dałem 2/10 za scenariusz. Tłumaczenie, że jest to kino malezyjskie czy nie posiadające budżetu to nie jest tłumaczenie tak samo jak obsada. Stare polskie przysłowie w odniesieniu do tego filmu: " jak sie nie ma miedzi...... "