Gdy prastare zło budzi się ze starożytnego snu, nikt nie jest bezpieczny. Zręczne stwory rozszarpią swe bezbronne ofiary już w najbliższy poniedziałek, 4.02 o 20. Co je zatrzyma? Zapraszamy do wspólnego seansu! :)
"O święta mantykoro, niech twój mantykorizm oczyści ziemię z niewiernych abyśmy mogli się radować wolnością słowa i ropy. Btw, nie zabijaj kur, dobra? Lubimy je"
Zobaczycie, nie zabije.
Ostatnio ktoś polecił mi film Czarna Owca, dziękuję za wstawienie się za tym filmem i proszę o więcej perełek <3
aye aye, ostatnie minuty są wspaniałe, sam motyw z metanem. wiedziałem że to nastąpi. to musiało się tak rozegrać :D
Mnie rozbił motyw z napalonym baranem, tego się ńie spodziewalam
... But nobody expect the Spanish inquisition :)
wyobraź sobie film, w którym "Efekty specjalne były dziełem Weta Workshops, tej samej ekipy, która pracowała przy trylogii Władcy Pierścieni." i jest to wysokobudżetowy film Z
Chciałem zgłosić swoją kandydaturę to członkostwa w Poniedziałkowy Fanklub Pulsu. Jak wyglądają sprawy organizacyjne, zajmujące się rekrutacją? Ile wynosi wpisowe? Pytam tylko formalnie, gdyż biorąc pod uwagę elitarność, wyjątkowość i prestiż cena gra podrzędną rolę...
i 2 piwa co seans. Chodzi o to, że niektórych produkcji nie da się przetrawić na trzeźwo
Cena to uraz psychiczny wywołany oglądaniem filmów, natomiast przy kandydaturze mile będzie widziane polubienie strony na Facebooku oraz duże poczucie humoru :)