PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=772096}

Maria Magdalena

Mary Magdalene
2018
5,5 3,7 tys. ocen
5,5 10 1 3720
5,0 8 krytyków
Maria Magdalena
powrót do forum filmu Maria Magdalena

drą się krzykacze wszelkiej maści, ze wybiela się wszelkiego rodzaju Azjatów i Afrykanów. A tu popatrz, popatrz. Apostoła Andrzeja zagra ... czarny aktor. Skąd czarny wśród Żydów z przełomu ery??? Tak wtedy wyglądał typowy Żyd !!!!!

jan_nowak_73

Upiecze ci się przez niepoczytalność. :)

hyrkan

Jan Nowak spatrywał od takiego dzinjusa jak ty. hyrkan - mistz ciętej riposty.

jan_nowak_73

Już ci to pisałem kilka razy. Ludzie nie mówią tak jak ty.

Pójdziesz do sklepu i ludzie nie stosują takiej nowomowy.
Pójdziesz do urzędu, do szkoły, do piekarni, do fryzjera - ludzie nie mówią z użyciem tej nowomowy.

W banku, w szpitalu, na spływie kajakowym - ludzie nie mówią jak ty.

Po twoim stylu poznać, że więcej masz kontaktu z jakimś szitem z bloga, niż z realnymi ludźmi. :)

Nie ma znaczenia, ile np moich komentarzy zobaczysz. Wciąż nie zaczynasz pisać podobnie do realnych ludzi. ;)

hyrkan

Nie, ja już nic nie rozumiem - raz kradnę mistzowi ciętej riposty, hyrkanowi, później zaś nie piszę ,,podobnie do realnych ludzi", czyli hyrkanów. Już nic nie rozumiem.

jan_nowak_73

Nigdy nie rozumiałeś. :)

hyrkan

Ty jesteś niepoczytalny. Nie wiadomo co wypisujesz. Sam sobie zaprzeczasz.

jan_nowak_73

Ile to już lat nie rozumiesz? :D Pamiętasz jeszcze nazwy poprzednich kont, z których trollowałeś?

hyrkan

JAK WARYJAT hyrkan PISZE SPZECZNIE, TO TRUDNO TAKI BŁKOT ZROZUMIEC.

jan_nowak_73

"JAK WARYJAT hyrkan PISZE SPZECZNIE, TO TRUDNO TAKI BŁKOT ZROZUMIEC." - obecny poziom nauki polskiego na kursach dla rosyjskich trolli :)

hyrkan

Tępy jesteś, nie widzisz ironii w tekście. Ale czego się po tobie spodziewać.

jan_nowak_73

Koles, przez wiele lat piszesz tysiące beznadziejnych komci niedotyczących nawet filmów.

Bardzo rzadko ci się udaje trafić w coś, co przypomina polszczyznę.

Więc te ironię to może jednak zostaw dla kogoś, kto ci może uwierzyć. ;)

Swoją drogą - patriota twojego pokroju zakłócał pracę szpitala. Żaden migrant tego nie robił. Patriota twojego pokroju tak.

Jeśli gdzieś jest dla polski problem to w konfie realizującej interesy Rosji. Nie w przyjęciu ludzi o wiele lepiej wykształconych niż ty i dość cywilizowanych, żeby nie spędzać lat (LAT!) na pisaniu trollpostów. :)

hyrkan

>>Migrant<<, a to już nie nachodźca? Zmienił się ktoś przy tym >>hyrkanie<< czy może masz rozdwojenie osobowości?

jan_nowak_73

Migrant to migrant, najczęściej uchodźca.

Jak będę chciał napisać o szurach z prorosyjskich partii, to powiem nachodźca. :)

hyrkan

To napisz. I jeszcze jedno, pisanie to nie mówienie. Chyba że twój papa wynalazł taki rodzaj mówienia, który jest pisaniem. A ty to przejąłeś. A o migracji ludów barbarzyńskich słyszałta? Ci co co zniszczyli antyczny Rzym.

jan_nowak_73

No, jakby coś z tego było porównywalne do bycia prorosyjskim trollem. :)

Swoją drogą, jesteś chrześcijaninem?

hyrkan

Ależ hyrkanie, schlebiasz mi. Że niby jestem rosyjską agenturą. Nie, nie pracuję w wywiadzie. W polskim też. Ale wiem, że ty to już na pewno nie jesteś z wywiadu, ani z kontrwywiadu, ani z polskiego, ani z rosyjskiego, nawet nie z moSSadu. Za tępy jesteś. No cóż, co do ostatniego pytania: sam sobie odpowiedz, albo się domyśl czy jestem prawosławny.

jan_nowak_73

Gadam z człowiekiem, dla którego oskarżenie o ruski trolling jest schlebianiem. :D

OMG, to znaczy, że już choćbym chciał, to cię w życiu nie obrażę.

hyrkan

A co bym się przejmował jakimś użytkownikiem internetu, który ma nie równo pod sufitem? No piszę ci, że nie jestem Rosjaninem znającym język polski i pracującym dla kremlowskiego wywiadu. Z kolei ty nie jesteś z żadnego wywiadu. Nie ta półka. Masz za duże braki intelektualne. Nigdzie by cię nie zatrudnili. Nawet do macania kur. P.S. nazwałeś mnie człowiekiem. O rany, myślałem, że będziesz twierdził iż jestem AI. Taki robot... boot, czy coś takiego, ze sztuczną inteligencją. I uwierz mi, że nie czuję się urażony twoimi wypowiedziami. To tak jakby obrażał mnie ktoś ze szpitala psychiatrycznego. Te maniackie poszukiwania ruskich troli, teorie spiskowe, atmosfera osaczenia itp. Macie problemy.

jan_nowak_73

Na pewno nie jesteś Rosjaninem znającym język polski. Wyraźnie masz problemy z językiem polskim. :)

Z tych samych powodów należy wykluczyć opcję, że jesteś botem.

Ot, z przyczyn ideowych wspierasz Putina i tyle. ;)

A skoro bardzo wyraźnie powiedziałeś, że pochlebia ci uznanie za putinowskiego trolla, to może teraz już nie odwracaj kota ogonem. :)
Masz takie ideały, jakie masz, tyle.

hyrkan

Masz takie urojenia, jakie masz, tyle. Jestem rosyjskim Jamesem Bondem - ale wyróżnienie. Powiedz mi: jakie języki jeszcze znam? P.S. Skąd wiesz, że nie jestem Ukraińcem.

jan_nowak_73

Słabo w Rosji znacie filmy o Bondzie. ;)
Jego praca nie polegała na pisaniu bzdur w netach. :)

hyrkan

KUMANdosy: https://demotywatory.pl/5292380

jan_nowak_73

Link do g-o strony, nie klikam. ;)

hyrkan

A nasz towarzysz Antonio specjalista od Smoleńskiego lotnictwa nadal posuwa ministra Misiewicza i światową gwiazdę kina Jakimowicza , my nie potrzebujemy kasy, my tylko chcemy aby Antonio zdał prawo jazdy. I żeby bajdos hyrkan nie bredził, że np. Maciej Maciak jest ,,nachodźcą". Maciej Maciak urodził się w Polsce, miał polskich rodziców, ukończył II Liceum Ogólnokształcące im. Mikołaja Kopernika we Włocławku, nie ukończył studiów na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu. A jakiś bajdos hyrkan twierdzi, że on jest ,,nachodźcą".

jan_nowak_73

Widzisz, Antoni to porażka z uwagi na sposób sprawowania funkcji.

Ty natomiast widzisz tylko kwestię seksualną, czyli jeszcze nawet poziomu Antoniego nie dorosłeś.

Ot, wy nachodźcy tak właśnie macie.

hyrkan

Widzę tylko twoją głupotę. Co do zdania: "czyli jeszcze nawet poziomu Antoniego nie dorosłeś". Napisałbym to tak: "czyli jeszcze nawet do poziomu Antoniego nie dorosłeś". Ale dobra, niech ci będzie. To nie błąd.

jan_nowak_73

Dobrze, że się z samym faktem nie kłócisz. ;)

hyrkan

Rzeczywiście, nie ma się z czym kłócić - głupota jest twoją bardzo wyraźną cechą. Obydwaj się z tym zgadzamy.

jan_nowak_73

Zieeeeew. :)

Widzisz, Antoni żyje teoriami spiskowymi, ty też. On nienawiścią i ty nienawiścią. On prorosyjski i ty prorosyjski.

Ale jeśli sobie wyobrazić, że Antoni tę swoją prorosyjskość i teorie spiskowe latami wyraża na forum filmowym, bo nie zna lepszego miejsca na pier.dolety, to jednak taki Antoni jest jeszcze bardziej żenujący niż zwykle.

Ale to nie on, to ty. ;)

hyrkan

Sugerujesz, że Jan Nowak, to Antonio Macierewicz?

jan_nowak_73

Napisałem dokładnie przeciwnie. Zasugerowałem, że mu do pięt nie dorastasz. :)

On szkodzi Polsce bardzo, a ty chciałbyś, ale jedynie pyskujesz na forach.

On ma realny wpływ, a ty byś chciał mieć.

Łączą was marzenia, dzieli umiejętność ich urzeczywistniania. ;)

jan_nowak_73

Swoją drogą ziomuś, jesteś jeszcze na innych forach?

hyrkan

Twierdzisz, że putin podesłał nam Antoniego. Znaczy się, podmienił go, czy od początku go nam nasłał? A poza tym mam pytanie: ile języków znam?

jan_nowak_73

Sądząc po tym, jak się porozumiewasz - żadnego.

hyrkan

A propos Antoniego. Podobno jest efebolem. A słyszałeś ostanie wynurzenia Yego? ,,Być może w moim egocentrycznym bałaganie czułem, że to moja wina, że ​​pokazałem mu te brudne magazyny, gdy miał 6 lat, a potem odgrywaliśmy to, co zobaczyliśmy. Mój tata miał magazyny "Playboya", ale magazyny, które znalazłem na górze szafy mojej mamy, były inne. Mam na imię Ye i do 14. roku życia ssałem ku*asa mojego kuzyna". Czy to przypadkiem nie ty byłeś tym kuzynem Ye i zgłupiałeś. W efekcie teraz takie brednie wypisujesz.

jan_nowak_73

To, jak bardzo nie trafiasz w temat rozmowy, jest jak dowód, że nie znasz żadnego języka. :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
jan_nowak_73

Antoni by się nie ośmieszył takim komciem :)

hyrkan

Jesteś ofiarą Antoniego. Był Edmund Janninger, był Misiewicz, był Jaro Jakimowicz. A teraz wydało się, że hyrkan też jest ofiarą. Ty bidoku, takie rzeczy cię ze strony Antoniego spotkały. Napiszesz nową ,,Elegię dla bidoków".

jan_nowak_73

Znów ci myśli odpłynęły.

A temat, w jakim ci odpływają, to dobry powód, żeby się skonsultować z lekarzem.

hyrkan

Znów ci NA myśli ANTONIO.

A temat, w jakim ci odpływają, to dobry powód, żeby się skonsultować z SEKSULOGIEM.

jan_nowak_73

Z kim?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
hyrkan

Masz w domu łopatę?

hyrkan

Ciągle myślisz o Antonio?

norbar

norbarz, patrz jaka ,,dobroc" tych ,,dobrych" dla nas:
https://wiadomosci.dziennik.pl/historia/aktualnosci/artykuly/8123720,australia-i zrael-wystawa-dyplomaci-ratujacych-zydow-polacy-lados.html

Shadow_dawnego_ggggggg

Nie rozumie czemu ludzie czepiają się czarnoskórych aktorów...

aalunia13_13

Tutaj nie chodzi o czepialstwo. A raczej o źle rozumianą poprawnośc polityczną. Postacie które powinny byc grane przez białych aktorów, przez poprawnośc są obsadzane czarnoskórymi. Wyobraz sobie film o hitlerze, gdzie adolfa gra Will Smith, albo biografia Martina Luthera Kinga którego gra Van Dame.

remi1982

Argumentacja tak gówniana i śmieszna, że aż trzeba to skomentować. Porównujesz Jezusa Chrystusa czy apostoła do postaci historycznych takich jak Adolf Hitler czy Martin Luther King? Ty jesteś poważny? Apostołowie i Chrystus to nie są postaci historyczne. Można tylko sobie przypuszczać jak mogli wyglądać. Jak ktoś słusznie wcześniej zauważył, Izrael był mocną mieszanką kultur tak więc na pewno było tam relatywnie dużo ludzi o różnym kolorze skóry. W ogóle to nie jest film dokumentalny albo historyczny.

Zelda_fw

Żydzi to społeczeństwo ekskluzywne. Nie zmyślaj, nie fantazjuj.