Film świetny. Niestety przez cały film męczyłem się nie miłosiernie przez Damona. Jest świetnym aktorem i trudno to wytłumaczyć, ale po prostu odrzuca mnie jego osoba i twarz.
Gość jest super.obecnie najfajniejszy aktor ( nie mówię że najlepszy,tylko najfajniejszy się go ogląda) super zagrał wzruszenie jak dowiedział się ze nasa go obserwowali i super zagrał stan lekowy gdy wiatr szarpal plandeka przy wejściu.
Ziomek nie, nie jest najfajniejszy. Jakbyś napisał najlepszy - można się kłócić, porozmawiać, pooargumentować. Dla mnie jest najbardziej niefajnym aktorem jakiego kiedykolwiek widziałem.
Gust i tyle se pogadali.
Twoja osoba i twarz pewnie też wielu odrzuca Ale nie znaczy to,że nie jesteś fajny.Masz jakieś chore uprzedzenia. Potem co, grubi? Rudzi? Okularnicy? Hitlerowcy też robili podziały! Sick!
Ziomek o czym Ty gadasz do cholery? Nic do Damona nie mam. Jest dobrym i przystojnym aktorem. Czytałem kilka jego wypowiedzi - inteligentny i zabawny. Po prostu uważam, że ma dosyć specyficzny typ urody, który mi kompletnie nie podchodzi.
Aktualnie robisz z siebie jakiegoś pajaca.
Szybka jazda - dwie piękne kobiety, uwielbiane przez miliony ludzi z kina, Emma Stone i Johansson. Są piękne ale jednak mi się nie podoba ich typ urody.
Na drugi raz wyciągaj wnioski i pisz szerzej bo jednozdaniowy temat na forum może być interpretowany tylko w jedną stronę. Wysil mózgownicę następnym razem przy zakładaniu tematu. Czemu niby miałoby mnie interesować, ze nie podoba ci się Emma Stone czy Johansson?.
Dziwny jesteś.
Raz - rly?
Dwa - nie ma Cię interesować oraz nie powinno, to przykład wodogłowiu.
Trzy - chłopie naprawdę? Masz tam coś pod czaszką czy po prostu nudzisz się i trollujesz?
Nie to ty zasmiecasz forum bezwartosciowym jednozdaniow tematem,który mogłeś spokojnie dopisać do 30 innych tematów.teraz się pultasz jak głupi bo ktoś ci zwrócił uwagę na twoją indolencje umysłowa. Pisz jak osoba rozgarnieta (jeśli potrafisz) to nie będziesz musiał się tlumaczyc i prostować swojej wypowiedzi.powinieneś dziękować ze ktos w ogóle dopisał się do twojego żałosnego tematu.
Brak słów na tego kretyna.
Miej swoją opinię - napisz o tym wątek.
Brak przymusu odpisania przez randomowego gnojka - ale jednak musi.
Musisz mieć ciekawe, pozbawione przyjemności życie :)
Żyj dalej w internetach, mądry inaczej, kolego :)
Uff, czyli nie jestem sam. Mnie też fizjonomia Damona odrzuca. Ma po prostu gość w sobie coś irytującego. No ale to rzecz jasna czysto subiektywne odczucie, zapewne nieuleczalne. Są tacy ludzie (na szczęście garstka) którzy co by nie robili, czego by nie dokonali, jakiego talentu by nie mieli to wkurzają przez samą swoją twarz. Niestety ja mam tak z Damonem właśnie, choć cenię go jako porządnego aktora.