PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111}

Maska Zorro

The Mask of Zorro
1998
6,9 80 tys. ocen
6,9 10 1 79817
6,4 32 krytyków
Maska Zorro
powrót do forum filmu Maska Zorro

Juz w poniedzialek o godzinie 21,00 zapraszam wszystkich do ogladania Maski Zorro na POLSACIE :) Serdecznie polecam ---> filmik wspanialy :)

Kingusia_92

Oj nawet nie wiesz jak sie ucieszyłam jak sie dowiedzialam=) Napewno obejrze;p

Hermioneczka

No ten film jest poprostu boski --> chociaz nie kazdy lubi filmy takiego gatunku :/ Ja osobiscie ciesze sie ze jest 2 czesc maski --> Legenda zorro :) Szkoda ze nie ma 3 :D

Kingusia_92

Nom :P szkoda...mogłaby powstac:P Chociaz saama nie wiem:P 1 czesc jest boska 2 troche zjechali=) Juz nie to samo chociaz tez milo sie oglada:P
p.s Ja wlasnie lubie ten gatunek=) Pozdrawiam Cię serdecznie=)

Hermioneczka

No ja tez uwilbiam takie gatunki :D 2 czesc racja troche gorsza, ale scena w klasie --> bitwa z ksiadzem :D Wspaniala smieje sie za kazdym razem :D

Kingusia_92

Heh=) Tez zawsze smieje sie ze sceny w klasie jak "mały zorro" walczy z księdzem=) Bosko

Hermioneczka

No a masce najfajniesza scena ?? Hmm.... chyba taniec przyszlego "zorra" z Elena :D Niezle widowisko :D

Kingusia_92

zgadzam się z Tobą=) bardzo emocjonujące...no i podoba mi sie jeszcze scena "walki" Eleny i Zorro;)boska

Hermioneczka

No racja ze boska :) Juz nie moge sie dzisiaj doczekac :) Zreszta jutro nie ide do sql wiec odespie jutro :D Wspaniale :) No a co do walki to tez bym chciala z takim kolesie walczyc :D

Kingusia_92

heh=) No ba=) ja tez bym mogła tym bardziej ze to taka "walka" była=) pozdro:P

Hermioneczka

No coz "walka", walce nie rowna :D A ta byla wyjatkowa :D A no i muzyka w filmie fajna :) Szczegolnie podczas tanca :) Śliczna :)

ocenił(a) film na 6
Kingusia_92

Eee... LOL =D - to tak dla podsumowania powyższych wypowiedzi (taki mały priv tu powstał :)). A żeby nie było OT: Polsat pewnie i tak zepsuje cały film swoimi reklamami jak zwykle i nie będzie tak "bosko"...:/

Berni111

Priv --> nie sadze wszystkie spostrzezenia na temat filmu go dotycza :D Wiec tematu sie trzymamy :D A co twojej wypowiedzi : Masz racje --> reklamy wszystko moga popsuc (zawsze to robia) i film moze nie byc "boski" :D

Kingusia_92

Przecież rozmawiamy o filmie wiec o co chodzi? xD Reklamy były z deka za długie ale i tak film swietnie sie oglądało jak zwykle xD

Hermioneczka

Co do reklam --> byly za za dlugie zdecydowanie :/ No ale coz my na to (niestety) nie mamy wplywu :/ No ale film fajniusi :D

Kingusia_92

Z drugiej strony takie reklamy tez dobre:P bo mozna wiele rzeczy zrobic:D ale psują film:D

Hermioneczka

Co prawda to prawda :D Daja chwile ulgi bo np. na Jedynce nie ma reklam co czasami jest denerwujace :D Bo musisz film ogladac do konca bez przerwy :D

Kingusia_92

a może ktoś wie kiedy bedzie powtórka :( ? niestety większej części tego filmu nie bylam w stanie obejrzeć bo musialam sie wczesnie polożyć spać... bo na te glupie testy musialam byc wyspana ;/....

Gretchen_2

Masz racje :)
Ooo mialas dzis testy?? i jak Ci poszly?

Hermioneczka

Aa dziękuje :) nawet całkiem, całkiem z zamkniętych bo spawdziłam juz sobie to 18/20, ale te pytania otwarte i roprawka dziwne były, temat w ogóle o jakiś ogrodach !? i to ma byc egzamin... No, ale to co ktoś wie kiedy ma być powtórka :)? Bardzo mi zalezy na obejrzeniu tego filmu.

Gretchen_2

Aha=) 18/20 to super;P Heh moja kolezanka miala 19/20 czyli byl ok:P slyszalam ze rozprawka glupia... Ja pisalam rok temu;D
Nie bedzie chyba powtorki;/

Hermioneczka

Uuuu ... sprawdzian slyszalam ze glupi ;D A powtorki raczej nie bedzie :/ Chociaz moze za 2 lata puszcza ponownie :D