PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7585}

Maska

The Mask
1994
6,8 314 tys. ocen
6,8 10 1 314415
6,5 53 krytyków
Maska
powrót do forum filmu Maska

:-/

ocenił(a) film na 9

Jedna z najlepszych (a moze najlepsza) z komedii lat dziewięćdziesiątych i taka niska ocena:-./ Nie wiem co za dziwni ludzie tu oceniają.

ocenił(a) film na 10
Iselor

Też uważam że 9/10 to minium a

ocenił(a) film na 8
Iselor

Ten film to niemal moje dzieciństwo.

ocenił(a) film na 10
Iselor

Oceniają ludzie którzy porównują ten film do obecnych komedii. To był pierwszy film na którym byłem w kinie i mam do niego ogromny sentyment. Uwielbiam go :) Teraz komedie są płytsze wystarczy pokazać cycki i wsadzić kut.. w szarlotke i jest śmiesznie. Tzn żeby nie było, lubię również American Pie ale to nie ten sam poziom filmu. Uwielbiam kino akcji lat 90 (Szklana pułapka, Terminator2, Ostatni Skaut itd) obecnie filmy sensacyjne nie są tak dobre jak kiedyś, chociaż filmy ze Stantham'em są dobre :) Dlatego ciesze sie jak dziecko widząc filmy typu Niezniszczalni bo przypominają mi lata młodości :)

ocenił(a) film na 8
Iselor

To mój ulubiony film z dzieciństwa , tyle wspomnień z nim związanych . Również dziwi mnie tak niska ocena , ale przyznam się oglądając go teraz nie śmieszył jak kiedyś i nie dawał tyle radości. Ale mimo to mam do niego sentyment , do tego w interesujący sposób nawiązanie do mitologii skandynawskiej , jako dziecko zawsze chciałem znaleźć taką magiczną maskę Lokiego ;)