PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7585}

Maska

The Mask
1994
6,8 314 tys. ocen
6,8 10 1 314415
6,5 53 krytyków
Maska
powrót do forum filmu Maska

Ech...

ocenił(a) film na 10

Film taki fajny... Szkoda, że tylko jedna część była. Chciałbym jeszcze kontynuacje... A wy? ;)

telepek

kontynuacja juz była, ale lepiej o niej nie wspominać, bo słabizna =(.
Ale rzeczywiście, fajnie by było, jakby zrobili porządną kontynuację...

ocenił(a) film na 10
yipee

"Dziedzic Maski" Nie zasługuje w ogóle na miano kontynuacji "Maski" -.-
Chciałbym jakąś porządną kontynuację, najlepiej z Carreyem i z Cameron Diaz ponownie :D:D

ocenił(a) film na 7
telepek

Popieram ! Nie traktować "Dziedzica Maski" jako kontynuację, to tylko szmira z takim samym pomysłem jak "Maska" :/

ocenił(a) film na 8
Ultor

Kontynuacjia moze nie koniecznie (z carreyem juz raczej napewno nie powstanie:( ) alo moze zato remake :) Teraz by mogli zrobic lepsze efekty niz w tamtych latach:P Tylko zeby zabral sie za to ktos z głową i niewyszedł shit jak dziedzic maski :(

guccik

Bez Carreya maska nie będzie maską :-( On idealnie pasował do roli Ipkissa!

ocenił(a) film na 10
Vinter

Popieram... Gdzie znajdziemy takiego genialnego "błazna" ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu? Carrel? Murphy? Nieeeee =(
Carrey był najlepszy!

ocenił(a) film na 10
guccik

zadnych remaków!! jeszcze by zniszczył ten film!!
Chciałbym za to zobaczyć kontynuacje z Cameron i Jimem...marzenia...

ocenił(a) film na 9
andorek

no Carrey jest niezastąpiony :) szkoda tylko ze nie nakręcili z nim PRAWDZIWEJ drugej części... :(

ocenił(a) film na 10
TVman

tak! popieram Carrey'a nikt nie zastapi !

mmonniaaa

Jedynka była bomba,ale po co robić tak samo.ja mam inny pomysł na ten film robić remake ale z przemocą jak komiksie co wy na to ?

ocenił(a) film na 9
piter12319

Może fani komiksów by się ucieszyli, że zobaczą fiilm z "prawdziwą" Maską, ale wielbiciele komedii byliby trochę wstrząśnięci brutalnym psychopatycznym mordercą z dość czarnym poczuciem humoru...

ocenił(a) film na 8
yipee

To nie była kontynuacja tylko profanacja.

użytkownik usunięty
bialy333

Serial animowany był swego rodzaju kontynuacją i moim zdaniem był nieco lepszy ;)

telepek

E tam , po co więcej części , jedna starczy , chociaż znając rządzę pieniądza w Hollywood nie zdziwił bym się jak by zrobili sequel z starym Carreyem i Diaz...

telepek

Ja tam niechce kontynuacji, bo sie boje , ze ja spieprza troche, jak to juz pokazali.