6,1 1,2 tys. ocen
6,1 10 1 1195
Mass Effect: Paragon Lost
powrót do forum filmu Mass Effect: Paragon Lost

...

ocenił(a) film na 6

Spodobał mi się, bo jestem fanką świata Mass Effect. Chociaż muszę powiedzieć, że nie jedno anime oglądałam to ta animacja jest słaba... Kreska momentami chciała wypalić mi oczy. A sam film? Tylko dla fanów.

ocenił(a) film na 6
Midori912

Dokładnie.Sam liczyłem na coś znacznie gorszego,jednak film okazał się całkiem zjadliwy. Szkoda tylko,że fani,którzy mieli być główną grupą docelową tego filmu i tak zostali potraktowani po macoszemu, i nie mam na myśli tylko słabej animacji o której wspomniałaś, ale również wszelkie mankamenty, będące w sprzeczności z kanonem serii (vide Cytadela orbitująca wokół Ziemi). Generalnie liczyłem też na pokazanie większej ilości ras (brak Turian bardzo mnie zdenerwował), czy chociażby jakiegoś cameo Sheparda.

ocenił(a) film na 4
timcer

Cameo Sheparda nie mogłoby mieć raczej miejsca, wtedy komandor musiał(a)by mieć ustaloną płeć i wygląd. Chyba nie chcieli narzucać kanonu (chociaż szczerze mówiąc, Shepard ma już ustalony wygląd, a z femShep też był jeden trailer - musieliby tylko więc wybrać między facetem a kobietą, jak to będzie też miało miejsce w nadchodzącej kinówce). No ale fakt, najgorsze były nieścisłości. Ten przykład z Cytadelą to mały pikuś w sumie.