PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=179987}

Mechanik: Czas zemsty

The Mechanik
2005
5,7 2,8 tys. ocen
5,7 10 1 2765
Mechanik: Czas zemsty
powrót do forum filmu Mechanik: Czas zemsty

To film dla was dzieci,nic skomplikowanego,''genialny'' aktor,prosty film jak dzieic z filmwebu

ocenił(a) film na 6
rumpel24

Tak masz racje. Też nie trawie takiej gówniażerii co np. ocenia filmy przed premiera na dyche, lecz jednak nie będę ubliżał temu filmowi gdyż był nawet niezły. Widziałeś może film ?? Pewnie nie. Jak nie to stul pysk.

ocenił(a) film na 5
vargadamasta

Ja widziałem. Nie żałuję, że oglądałem, bo będę wiedział na przyszłość, że nie warto go oglądać. Film średni. Może nie należy do najgorszych, ale do dobrego filmu dużo mu brakuje. Jak dla mnie 5/10.

ocenił(a) film na 10
Elmo_Krk

Jak dla mnie film średni 7/10 oglądałem go i czegoś mu brakuje jest taki płytki ale przynajmniej nie zepsuli go jakimiś badziewnymi efektami komputerowymi.

ocenił(a) film na 4
rumpel24

Do osoby, ktora zalozyla ten temat.

Tak, teraz nam - "dzieciom z filmwebu" - jest przykro, bo dzieki Twojej opinii (z ktora oczywiscie bardzo sie liczymy, jestes dla takich jak ja w pewnym sensie wyrocznia) na temat tego filmu i nas wszystkich zdalismy sobie sprawe, ze tak wlasciwie to jestesmy zalosni i zaslugujemy na wysmianie, i powinnismy przepraszac na kolanach za to, ze w ogole zyjemy. Ty zas jestes kinematograficznym bostwem...

Dosc zalosny to sposob na dowartosciowanie sie. Poczules sie kozakiem i znawca filmowym, a w dodatku nie lada intelektualista, co? Sam ogladasz gowniane sztampowe produkcje amerykanskie, a wsrod Twoich ulubionych filmow spostrzeglem takie perelki jak "Alive, dramat w gorach", "Braterstwo Wilkow" i "Ace Ventura: Psi Detektyw". To zabawne, ze ktos o tak komicznie niedojrzalym guscie filmowym ma czelnosc czynic pojazdy po jakims filmie i jego potencjalnych odbiorcach.

Przemysl to i przepros

Pjoter

a za co ma koleś przepraszać................... ............................

Pjoter

Popieram cie Piotr, gościu troszke przesadza krytykując innych za to jakie filmy oglądają bo przecież on jest dosłwnie taki sam i też powinien byc wyśmiany ..
Ale tak to jest jak się prubuje być ambitnym zapominajac o swoich wadach..