Mechanik: Prawo zemsty

The Mechanic
2011
7,1 91 tys. ocen
7,1 10 1 90966
6,0 12 krytyków
Mechanik: Prawo zemsty
powrót do forum filmu Mechanik: Prawo zemsty

Film jak film ujdzie ale ten mikrofon pojawiający sie co chwile no skandal aby w tych czasach ktos dopuscił to takich błędów!!

ocenił(a) film na 7
BNA

haha niemusiz odrazu besztac ze ktos dopuscil do bledow..bo mialas/es zla wersje.. pewno jakas uszkodzona..bo ja dzis ogladalam i jest wszystko ideallnie

ocenił(a) film na 5
BNA

no coz... mikrofon faktycznie pokazywal sie co chwile, w dodatku zauwazylem tez krecacych sie czlonkow ekipy w momentach, w ktorych absolutnie bylo to niedopuszczalne. Samemu filmowi dalbym 6/10, ale przez te katastrofalne bledy techniczne ocena spada do 5/10. Zeby w filmie z taka obsada dopuszczac do takich wpadek...

BNA

Jak jesteście piratami i filmy ściągacie z internetu to sie nie dziwcie potem, ze pojawiają sie takie sceny z mikrofonami, kamerami, członkami ekipy. Często filmy sa ukradzione z montażowni i są nie dokończone.
Oglądacie coś takiego i wystawiacie później zaniżone oceny. To tak samo jak ktoś ogląda wersje filmów zgrywane z kina kamerą a potem marudzi, że jakość filmu słaba.

To nie film jest słaby tylko wasze kopie!

oroboros

Ja kiedyś widziałem X-Men z jakiejś wersji produkcyjnej. Wykradziony ze studia firmy trzeciej robiącej efekty graficzne do niego. Film był jeszcze przed dodaniem końcowych efektów specjalnych. Oglądanie takiego filmu miało taki sens, że można było podglądnąć po części jak był robiony ;-). Ale nigdy bym nie śmiał takiej wersji oceniać jako finalną.

ocenił(a) film na 3
BNA

Dobre było jak podczas ćwiczenia strzelania była scena w zwolnionym tempie z lecąca łuską ze ślepego naboju.