gdzie mozna go obejrzec bo w sklepie okazało sie że wycofali dystrybucje a na internecie nie odbiera ,do kina nie chce misie leciec ,wie ktos cos jeszcze o wydaniu go na dvd?
U mnie w kinie tego juz dawno nie graja - przegapilam to :( w tv z pewnoscia tego nie puszczą , nic tylko czekac na wydanie dvd ktore nie wiadomo kiedy i czy w ogóle będzie :(
Podejrzewam, że wyda to GutekFilm. Można do nich wysłać maila z zapytaniem. Jeżeli nie oni to można zamejlować do Zentropy. Wydanie DVD może się jednak opóźnić ze względu na późną premierę w Stanach.
Napisałam do nich w tej sprawie i mi odpisali ,że Film Melancholia będzie dostępny na DVD już ... 4 listopada :) :)
Mniej więcej podobna sytuacja była z Antychrystem. Dopóki większość kin tego nie wyświetli, nie ma co liczyć na DVD.
Przyłączam się do pytania. szperałam w necie i nic. znalazłam tylko informacje ze można obejrzeć w telewizyjnej n za 8 zł tylko ze trzeba mieć n .....
Tez szukalam. Tak bardzo chcialam obejrzec, ze zaplacilam na jakiejs durnej stronie "kod za sms" i mi zabralo okolo 40 zl z konta! Zlodziejstwo O_o
Z tego co mi wiadomo to w Danii w okolicach grudnia ma byc na DVD. Kiedy u nas... nie wiem.
Napisałam wczesniej ale odpowiedzialam na czyjs post wczesniejszy i widocznie widoczny moj post nie byl dla wszystkich wiec pisze jeszcze raz :)
Napisałam do nich w tej sprawie(Gutek film) i mi odpisali ,że Film Melancholia będzie dostępny na DVD już ... 4 listopada :) :)
ok;) to wybacz, ja bazowalem na fejsbukowym profilu filmu ;) Dobra wiadomość w takim razie ;) Aczkolwiek co kino to kino :P
wczoraj (26.09) obejrzałem "Melancholię" w kinie "Luna" w Warszawie. I zdaje się, że jeśli chodzi o stolicę, to nie była ostatnia projekcja i nie tylko w tym kinie.
Według jednego źródła ma wyjść na DVD 28 października.
http://www.videoworld.pl/?find=Melancholia&str=21&mg=1