6,9 83 tys. ocen
6,9 10 1 82751
7,6 51 krytyków
Melancholia
powrót do forum filmu Melancholia

mhmhmh

ocenił(a) film na 4

Film moim zdaniem dobry, tylko kurcze jak na początku takie smęty, że w sumie poszłam
spać i obudziłam się w tym momencie jak są te siostry w domu i patrzą na tą planetę i w
sumie tylko to jest ciekawe bo tak to masakra, film powinien wywoływać uczucia, a jak ich
nie wywołuje tzn dla mnie nie jest to ciekawy film... Zawiodłam się myślałam, że będzie to
coś lepszego...

ocenił(a) film na 8
wonska15

To jak na kobietę znasz mało uczuć i właśnie o tym jest ten film. Dlaczego masz sie tylko bać lub śmiać? A może nawet nie jesteś sobie w stanie wyobrazić jak to jest kiedy nic a nic Ci sie nie chce, nic Cie nie bawi i nie masz po co żyć?

ocenił(a) film na 4
Mikoxik

ja np. nienawidzę samobójców, i wkurzała mnie ta babka chora psychicznie, że łe tam niech sobie przyleci ta planeta i nas zabije co tam co mnie w ogóle to obchodzi... Ja bym w tym momencie starała się mimo wszystko pomóc swojej siostrze i jakoś spędzić fajnie te ostatnie chwile życia. Wiadomo, że nie każdy się zgodzi ze mną bo każdy ma inny gust mnie akurat się nie podobał, lubię dramaty ale ten akurat wydał mnie się dziwny. Chociaz moja koleżanka po filmie miała ochotę rzucić się pod tramwaj :P