w sumie słaby czy bardzo zły to to samo co nieporozumienie, kisza i koktajl a rezyser sam nie wie co nakręcił
twoja stara sama nie wie za co sie brała bo wychowała dziecko debila. Jak za Mussoliniego powinni twoich starych do kicia wrzucić.
...bez przesady, ludzie...jeśli masz inne zdanie na temat tego filmu to wyraź to w bardziej odpowiedni sposób, bo odnoszenie się do systemu faszystowskiego w taki sposób<Jak za Mussoliniego powinni twoich starych do kicia wrzucić.> kojarzy mi się z nieznajomością historii lub z niewiedzą ile zła wyrządziła ta ideologia.
Nie chwalę nudnego filmu, nigdy tego nie robiłem. Sądzę, że jeżeli ktoś jest na tyle mało inteligentny, że film został zbudowany w bardzo specyficzny sposób, aby umożliwić widzowi odbiór tego filmu tak jak główny bohater to powinien oglądać filmy typu: Fantastyczna czwórka i inne tam już nawet nie wiem jakie tytuły. Podsumowując: Nie mówię ironicznie, ale sądzę, że film jest dla Ciebie za trudny.
haha xD post Shigurui całkiem mnie rozjebał. 10/10 xD
a za film też 10/10. jeden z najlepszych jakie widziałem :)
PS. ty nade mną. co masz do fantastycznej czwórki?
cropa1 szkoda mi ciebie poprostu szkoda lepiej nie pisz nic więcej po to nie jest strona dla takich jak ty (Wydorośnij)!!!!!