7,6 201 tys. ocen
7,6 10 1 200968
7,9 60 krytyków
Memento
powrót do forum filmu Memento

nazywał się "Memento". Nie mam zamiaru besztać tego fimu, chociaż wychwalać nie dało by się absolutnie niczego w tym "dziele". Pomijająć obraz i dźwięk, które nie ziębią, ani nie grzeją mamy do czynienia Z TAK MIERNYM POMYSŁEM NA I SAMYM SCENARIUSZEM, że na tym skończę[kropka]
... właściwie to... brak pomysłu na film, tak na prawdę - opinia
... obym więcej na taki nie wpadł - pobożne życzenie

ocenił(a) film na 9
cremis

a jednak zbesztny. Moge tylko powiedziec ze nie zgadam sie w calosci. Przylaczam sie do zyczen, zycie bedzie prostsze.

Pozdrawiam!

Pr0t0n

kolejna idiotyczna proba prowokacji? po raz pierwszy i ostatni wpisuje siew tego typu watkach..chyba tylko dlatego,ze to jedno z moich ulubionych dziel

Kupa

heh to nie jest rzadna prowokacja tylko moje zdanie na temat filmu, o którym w zasadzie nie sensu się rozpisywać.

cremis

AAa tak czytałem post kiedyś takiego kolesia ...
nazywał się "cremis". Nie mam zamiaru besztać tego kolesia, chociaż wychwalać nie dało by się absolutnie niczego w tym "człowieku". Pomijająć całokształt, który nie ziębi, ani nie grzeje mamy do czynienia Z TAK MIERNYM POMYSŁEM NO I SAMYMĄ WYPOWIEDZIĄ, że na tym skończę[kropka]
... właściwie to... brak pomysłu na posta, tak na prawdę - opinia
... obym więcej na takich nie wpadł - pobożne życzenie

ocenił(a) film na 10
cremis

Mierny pomysł na scenariusz? To mnie rozbawiłeś:)))

ocenił(a) film na 10
cremis

ludzie, którzy krytykują ten film z regóły go nie rozumieją! nie mówię, że wszyscy, ale większość! moim zdaniem to jeden z lepszych filmów, mimo że został wyprodukowany przy skromnym budżecie, a może właśnie dlatego :)

Meliana

nie moja wina ze nic nie zrozumiales niestety