Ale niestety żyjemy w kraju w którym godziny szczytowe są zaerezerwone dla M jak Miłośc, Barw szczęścia oraz Gwiazd spiewających piosenki na deszczu. Więc godzina 00:10 nie jest zaskoczeniem - przynajmniej dla mnie.
Telewizja gada o wielkiej sztuce a gdy przychodzi co do czego, nie jest możliwe wyemitowanie w normalnych porach Arcydzieła jakim jest Memeno.
A Tvp jest The Best! przez 3/4 dnia rozmawiają o patriotyzmie, chcą edukować młodych polaków by wiedzieli jakim polska była krajem, Niestety żaden film Wajdy nie ma prawa (jak ma to jeszcze o tym nie wiem) zostać puszczony wczesniej niż 23 godzina. Mówią o patriotyzmie a przeciętnych oglądaczy traktują jak patriotyczny kołtun.
Płakać się chce.
Absolutnie się zgadzam z przedmówcą. Ogromny zawód sprawił mi widok w kurierze TV. Hit dnia - Tylko mnie kochaj, to żałosne że telewizja polska traktuje widzów jak idiotów, puszczając o normalnych porach szmiry z pseudoaktorskimi modelami w rolach głównych. Tymczasem takie arcydzieło jak Memento umieszczono w rogu, zapomniane i w dodatku po północy jak jakiś film erotyczny.
A ja lubię i "Tylko mnie Kochaj" i "Memento" :P A to że świetne filmy są puszczane o tak nieprzyzwoitych porach jak 10 minut po północy itd. jest zjawiskiem coraz częstszym. Ostatnio puścili "Kontrolerów" o północy. Ja nie wiem co z tymi ludźmi w TV się dzieje. Na litość boską "Memento" jest w TOP 100 i to na 52 miejscu!! I taka godzina.... O tej godzinie nawet po turbo kawie nie mogę się już skupić na niczym. To już filmy erotyczne wcześniej puszczają :) Tak słyszałem :)
"Memento" o godz. 00:10, Prokop zarabia prawie ćwierć miliona złotych miesięcznie... ale pojeb%^%o te nasze stacje tv :)
radzilbym ci jednak sciagnac.ten film jest i tak wystarczajaco pogmatwany (w pozytywnym sensie) ze trzeba go ogladac w skupieniu i bez przerw.a jak ci polsat zarzuci 15min reklam to po powrocie nie bedziesz wiedzial o co chodzi...no a co do tematu to wiadomo,papka dla ludzi ktorzy nie sa w stanie zrozumiec co mowia w wiadomosciach musi byc o 20 a ambitne kino o 23...
Żygam tym pierdolonym krajem i sie do niego nie przyznaje. Być polakiem
to po prostu obciach. TVP to największa siara jaką kiedykolwiek
oglądałem. TVN kiedyś dobra tv, dzisiaj to jedna wielka wiocha, o
polsacie to już nawet nie wspomne. Chcecie oglądać DOBRE filmy w
normalnych godzinach? - ściągajcie pirackie filmy z neta bo to jest
jedyne rozwiązanie. Jebać pierdolenie że to nielegalne itp. - bezprawiem
jest kurwa jak puszcza sie filmy w godzinach nocnych, gdzie każdy
normalnie funkcjonujący człowek (pracujący, uczący sie) nie może ich
obajrzeć bo jest wyjebany po tygodniu ciężkiech charuwy.
Zajebany kraj i kurewska telewizja. Bogu dzięki że jest internet.
To jeszcze nic... Bowiem Polsat swojego czasu puscił Easy Ridera... Ale o godzinie.. uwaga... 1:45 W NOCY!!! Ale i tak go obejżałem. Telewizja polska to dno... Dlatego jej nie oglądam. Też wam to radze. Wyżera mózg. Gdy trafiają sie perełki... To puszczają je o godiznie takiej w jakiej normalny człowiek juz śpi. Co poradzić? Być nienormalnym w tym "normalnym" kraju. Jebuctwo, ot co!