Nie wiem jak inni ale ja zawsze w takich filmach rozkładam wszystko na czynniki pierwsze
by przechytrzyć reżysera.
Co znalazłem, zastanawia mnie w jaki sposób on wymyślił że samochód z tymi tablicami
rejestracyjnymi to samochód mordercy kiedy na chwilę wcześniej wyrzucił kluczyki Tedda od
tego samochodu, a na początku filmu potwierdza siebie że zabija właściwą osobę tylko
dzięki jakiemuś papierkowi potwierdzającemu prawdziwość numerów rejestracyjnych
samochodu Tedda i jego prawdziwego imienia. On miał te same informacje zaraz po
zabiciu faceta który przyjechał Jaguarem...
Jeśli zostało to jakoś wyjaśnione a ja nie zauważyłem proszę o słowo wyjaśnienia
Chyba nie zrozumiałeś filmu, a co za tym idzie nie przechytrzyłeś reżysera
Pod koniec filmu, kiedy Teddy wszystko wyjaśnił Leonardowi, ten jednak postanowił napisać po jego zdjęciem ''nie wierz w jego kłamstwa'' - czyli nie uwierzył lub nie chciał uwierzyć w tą całą historie, po czym postanowił sam sobie stworzyć łamigłówkę spisał sobie numery jego samochodu i powiedział ''ty będziesz moim Johnem G.'' Kiedy już podjechał do salonu tatuaży wszystko już zapomniał, świadczą ostatnie wypowiedziane słowa w filmie ''o czym to ja mówiłem'' A skoro zapominał to musiał się na nowo dowiedzieć do kogo nalezą te numery... Pomogła mu Natalie dając wydruk z danymi Teddy'ego, które pokrywały się z wytatuowanymi faktami (mężczyzna, biały, imię John, nazwisko na ''G'' - Gamell, dostęp do narkotyków, numer rejestracyjny)