gdy pod koniec Lenny jedzie autem ma wizję siebie (obtatuowanego) i swojej żony- żywej. na piersi ma tatutaż I"VE DONE IT- zrobiłem to. ma go w miesjcu na które wskazywał na zdjęciu które zrobił mu Teddy rzekomo tuż po zabiciu gwałciciela żony
To było tak: jakiś gość zgwałcił jego żonę i przez to dostała cukrzycy. I Lenny tak to pamięta. Tej nocy wszedł do łazienki i dostał w łeb od bandyty i rzeczywiście jako ostatnie pamięta tylko swoją żonę, ale ona nie umierała, była tylko tego trochę. Potem wraz z Teddym, jeszcze za życia żony, zabił pierwszego Johna G. - byćmoże prawdziwego zbrodniarza. Następnie wytatułował se "I've done it" - "Zrobiłem to", żeby sobie uczcić. Ale później pomyłkowo zabił żonę zastrzykiem i nie mógł bez niej żyć. Więc zmazał tatuaż i ubzdurał sobie, że ten gwałciciel ją wtedy zabił. No i zaczęło się polowanie na Jimmiego Grantsa - chłopaka Natalie.
Nie wiem tylko czemu Teddy pomagał Lennemu z pierwszym "mordercą", z drugim to dla tych pieniędzy w aucie. Może mi ktoś wyjaśnić?