To sztuka nakręcić taki film. Nigdy wcześniej nie widziałam filmu od końca do początku. To chyba jedyny taki film i początkowo ciężko było zaskoczyć o co chodzi, ale potem niezła faza. Film super!!!!!!!!!!!!!
Zgadzam sie z toba ze film jest super i jedny w swoim rodzaju. i tez lubie filmy ze napoczatku nie wiadomo o co chodzi. Wiec powiem tobie zebys sobie ogladnela film 'SAW' ten film tez jest genialny a szczegolnie koniec filmu
A widzę, że na liście ulubionych filmów masz też Zaginioną autostradę. Hmmmmm.... ale tam zaskakującego końca nie było - tam wogóle końca nie było?!
Oglądałaś Lost Highway??Jeśli tak to zakończenie tam jest i to świetne ...trzeba wszystko ułożyć do kupy a wszystko niczym puzzle stanie się obrazem.Tak samo jest w memento.Ogólnie memento dla mnie jest niewiele lepsze,ale jednak KLost Highway jest o wiele bardziej zakręcony....oba filmy to arcydzieła sztuki zwanej kinematografią......oby więcej takich filmów.Ja polecam jeszcze Donnie darko-koniec filmu sami sobie stwórzcie,w koncu macie tylko trzy do wyboru :P
Pozdrówka...