7,6 201 tys. ocen
7,6 10 1 200977
7,9 60 krytyków
Memento
powrót do forum filmu Memento

Trudny, ale super

ocenił(a) film na 10

To sztuka nakręcić taki film. Nigdy wcześniej nie widziałam filmu od końca do początku. To chyba jedyny taki film i początkowo ciężko było zaskoczyć o co chodzi, ale potem niezła faza. Film super!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
kaja_17

Zgadzam sie z toba ze film jest super i jedny w swoim rodzaju. i tez lubie filmy ze napoczatku nie wiadomo o co chodzi. Wiec powiem tobie zebys sobie ogladnela film 'SAW' ten film tez jest genialny a szczegolnie koniec filmu

ocenił(a) film na 10
raziel_6

Dzięki :)))) Na pewno obejrzę :)))) Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
raziel_6

A widzę, że na liście ulubionych filmów masz też Zaginioną autostradę. Hmmmmm.... ale tam zaskakującego końca nie było - tam wogóle końca nie było?!

ocenił(a) film na 8
kaja_17

Oglądałaś Lost Highway??Jeśli tak to zakończenie tam jest i to świetne ...trzeba wszystko ułożyć do kupy a wszystko niczym puzzle stanie się obrazem.Tak samo jest w memento.Ogólnie memento dla mnie jest niewiele lepsze,ale jednak KLost Highway jest o wiele bardziej zakręcony....oba filmy to arcydzieła sztuki zwanej kinematografią......oby więcej takich filmów.Ja polecam jeszcze Donnie darko-koniec filmu sami sobie stwórzcie,w koncu macie tylko trzy do wyboru :P
Pozdrówka...

ocenił(a) film na 9
kaja_17

mamy też swój polski odpowiednik :)
"Matka Teresa od Kotów"
polecam:)