Ogladales mozesz obejrzec, nie ogladales NIE ogladaj na polsacie. Pól godzinne reklamy popsuja ci przyjemnosc z ogladania tego (moim zdaniem) arcydziela. To jest jeden z takich filmow na ktorych trzeba wczuc sie w klimat, zeby go w miare dobrze zrozumiec(chociaz jedno obejrzenie moze nie wystarczyc) a reklamy ci tego nie ulatwia. Wiec jesli nie ogladales wydaj te pare zlotych i obejrzyl bez przerw chyba ze chcesz popsuc se przyjemnosc z ogladania. Wybor nalezy do Was
Ja polecam inne rozwiazane. Jesli ktos ma video, to lepiej niech se nagra, a pozniej reklamy latwo przewinac.
btw. POLSAT JE*ŁO WAS Z TYMI DŁUGIMI REKLAMAMI!
Jest na to prosty sposób, jeśli nagrywamy film to chyba jest to oczywiste, że bez rekalm nie ???
zgadzam się, Memento to nie jest taki film gdzie można sobie pozwolić na jakąś przerwę. Już samo oglądanie bez reklam przyprawia o ciężki ból głowy, a z reklamami to już wogóle lepiej sobie odpuścić
to kiedy iść na siusiu?? ja lubie reklamy, bo za długie siedzenie i gapienie się w ekran mnie nudzi, poza tym przerwy reklamowe są akurat na tyle długie, żeby iść do toalety albo przygotować sobie kolację, albo pokochać się z ukochanym na stole w kuchni :P
To albo te reklamy są bardzo długie, albo twój ukachany to kiepski zawodnik. ;)
No dobra, złośliwy jestem. Przy reklamach na Polsacie to ja mógłbym nawet zdążyć po piwo do sklepu skoczyć. :)
no trudno juz zaczelam to skoncze. chociaz wiem ze masz racje to teraz juz nie przerwe.
Akurat w "Memento" nie było, aż tak długich reklam. Najgorsza sprawa z tym Lotto.