7,6 201 tys. ocen
7,6 10 1 200968
7,9 60 krytyków
Memento
powrót do forum filmu Memento

....................................................

ocenił(a) film na 9
jakotako

Ten przy każdym filmie pisze tylko "jak na swoj gatunek xx/10". Po co to? Lepiej cos dopisac chociaz. A wg mnie 8/10 to zdecydowanie za nisko dla tego rewelacyjnego filmu no ale jak tam chcesz.

ocenił(a) film na 9
raphiX

Znow internauta "jakotako" popisal sie swoja wiedza na temat filmow.Nie dosc,ze sie nie zna,to w dodatku nie zacheca nas do obejrzenia filmu.Nawet nie stara sie wysilis wlasnej "mozgownicy" o ile ja ma,zeby cos napisac.Jeszcze niegdy nie widzialem osoby,ktora oglada taka liczbe filmow w ciagu 1 miesiaca.Swoje oceny wystawil wszystkim filmom,ktore przegladam na filmweb(a jest ich troche)w ciagu owego miesiaca.Powiedz nam-jak ty to robisz??Po prostu...zal.

ocenił(a) film na 8
Maximus_D_M_

Dlaczego, może po prostu obejrzał całą masę filmów i nie dawno postanowił pooceniać filmy. Jako ,że miał ich do oceniania sporo ,to postanowił użyć jednej sentencji. Poza tym to go wyróżnia ^^ A co do samej oceny tego filmu, to faktycznie, za nisko wystawił :D
pzdr

użytkownik usunięty
jakotako

a jaki to gatunek? jakie filmy moglbys do niego porownac?

ocenił(a) film na 9

dokładnie o to samo chciałem spytać :) możę on należy do gatunku "Memento" i jak narazie jest tylko on