7,6 201 tys. ocen
7,6 10 1 200973
7,9 60 krytyków
Memento
powrót do forum filmu Memento

a pomotana fabuła nie zawsze jest plusem. nie polecam!

1/10

ocenił(a) film na 7
KrytykFilmowy_2

Jesteś kolejnym przykładem gówno wartego krytyka, dla którego istnieją dwie oceny 1/10 i 10/10. Ku**a czy już nie ma innych ocen? Zresztą człowieku, masz nick "Krytyk Filmowy" a to co pokazałeś to sranie w bambosz nie krytyka, ani jednego argumentu dlaczego film jest zły ;| A zdania zaczyna się z dużej litery.

ocenił(a) film na 10
Mr__Pink

to nie zaden krytyk filmowy, tylko jakis mietek ktory dal sobie taki nick ;p

jaki krytyk filmowy gadal by takie bzdury?

ocenił(a) film na 10
t4r

To świadczy tylko o tobie.
O jeju, jak można wypisywać takie brednie? Ktos potem spogląda na opinie takich osób i może zniechęcić się do obejrzenia tego genialnego filmu.

Panie "Krytyku filmowy" - jeżeli pan nie zrozumiał filmu, to proszę go nie oceniać. Tymbardziej negatywnie. To świadczy tylko o tobie.

- Student FILMOZNAWSTWA na Uniwersytecie Jagiellońskim pozdrawia.. "Krytyka filmowego".

ocenił(a) film na 10
BUNCH

Jak Memento oceniłeś na 1/10, to jak oceniasz takie kwiatki jak "Gulczas a jak myślisz?" Nie ma ocen minusowych.

ocenił(a) film na 7
BUNCH

Film uważam za dobry, ale nie zaraz genialny. Akcja momentami się dłuży. Myślę, że z takiego scenariusza można było zrobić lepszy- ale to tylko subiektywne zdanie.
Postów typu "dno, 1/10" nie chce mi sie komentować, ale rozwalają mnie naprawdę posty pseudointelektualistów pozujących na autorytety typu BUNCH- student-FILMOZNAWSTWA-na-Uniwersytecie-Jagielońskim, który pisze "tymbardziej" razem, a "tobie" z małej litery, za to FILMOZNAWSTWA capslockiem.
To żałosne.

ocenił(a) film na 10
satie333

"posty pseudointelektualistów pozujących na autorytety"
A to dobre.

Ja tylko odpowiedziałem na post "Krytyka filmowego".
I nie wiem o co ta cała afera? O wyraz będący literówką, sklejenie "tym" z "bardziej" i napisanie zwrotu "tobie" z małej litery. A może w tym drugim przypadku nie chciałem oddać szacunku? Przestań. Takie posty jak twoje (o, widzisz?) tylko podrzegają.

ocenił(a) film na 7
BUNCH

"podżegać" przez "ż", nie "rz". Jeśli chcesz pisać recenzje, to najpierw naucz się pisać, o nic więcej mi nie chodzi.

ocenił(a) film na 10
satie333

Słusznie .

ocenił(a) film na 7
BUNCH

Dziękuję.

KrytykFilmowy_2

Brak Słów... żałość w dosłownym tego słowa znaczeniu...

aroo99999

Nie zrażam się waszymi komentarzami, bo wiem, że moja ocena była słuszna. Jest mi przykro, że tyle osób dało się nabrać twórcom tego gniota.

Polskiemu społeczeństwu brak filmowego gustu, a dowodem na to są wasze komentarze.

ocenił(a) film na 10
KrytykFilmowy_2

Nie zrażamy się Twoim komentarzem, gdyż wiemy, że albo to była prowokacja, albo po prostu niestety jesteś jaki jesteś i nic już, na dobre zmienić Cię nie potrafi. Ale cóż, zawsze powtarzam, że tacy ludzie jak Ty również muszą istnieć (dla równowagi), więc się nie przejmuj a ciesz, że stanowisz kontrast.

Polskiemu społeczeństwu brak filmowego gustu, a dowodem na to jesteś Ty, panie krytyku filmowy.

Pisz sobie co tylko chcesz i żyj dalej w nieświadomości.

ocenił(a) film na 10
KrytykFilmowy_2

i jak zwykle negatywne oceny wzbudzają największą sensację...
pzdr ;p

ocenił(a) film na 10
Mrs_Sparrow

No tak. Negatywne oceny na temat dobrego filmu zawsze będą wzbudzać sensacje.

ocenił(a) film na 8
BUNCH

No bo jak ktoś nie czai filmu przez swoje ograniczenie intelektualne to już inna para butów. Każda ocena jest subiektywna, kolo nie nadążał za filmem to i ocenił na 1.

Boro_4

Żałosny komentarz. Kto tu nie nadążał ? To dzięki inteligencji stać mnie było na prawidłową ocenę tego filmu. A Tobie pozostaje jedynie powtarzanie za innymi i uważanie za głupców. Nie pozdrawiam "kolo".

ocenił(a) film na 10
KrytykFilmowy_2

Mam nadzieję, patrząc także na miniaturkę Twojego profilu. Że Twoje konto powstało wyłącznie w celu robienia mizernych prowokacji. Bo jeżeli na serio wstawiasz temu filmowi ocenę 1/10 to musi być coś z Tobą nie w porządku niestety.

ocenił(a) film na 8
KrytykFilmowy_2

Coś jak na takiego krytyka na jakiego się lansujesz mało filmów widziałeś w swoim życiu, sądząc po Twoich ulubionych filmach. Same 10 i jedna 1 . Jesteś bardzo obiektywnym i fajnym gościem skoro uważasz się za kogoś lepszego od innych. Pozdro. :]

ocenił(a) film na 8
KrytykFilmowy_2

Co znaczy "powtarzanie za innymi i uważanie za głupców"? Chyba woźny CIe polskiego uczył w szkole.

ocenił(a) film na 7
KrytykFilmowy_2

Film świetny, nic dodać nic ująć, jeden z lepszych scenariuszy z jakimi się spotkałem

KrytykFilmowy_2

Hehe, ja myślę, że "Rambo" by się spodobał panu <i> Krytykowi filmowemu </i>, tam się z pewnością wiele dzieje. ;D

KrytykFilmowy_2

Myślę, że "Rambo" by mu się spodobał, tam się z pewnością wiele dzieje. ;D

k_lasecki

A owszem. Rambo Pierwsza Krew - bardzo dobry.

ocenił(a) film na 8
KrytykFilmowy_2

To idz na Totalny kataklizm ,tam sie dzieje,oj dzieje :D hahaha

CatBlack

Jesteście nieznośni. Wasze posty aż kipią jadem.

ocenił(a) film na 8
KrytykFilmowy_2

Ale masz ubaw :) Pewnie siedzisz przed kompem i nasmiewasz sie z ludkow,ktorzy za wszelka cene chca Ci cos uzmyslowic...

Kochani,to strata czasu:) Niech sobie pogada... Moze czuje sie samotny... Zona ignoruje,matka leje szmata po glowie,a tu sie udziela i czuje sie szczesliwszy, hahaha!

CatBlack

Bardzo mi przykro, że takie sytuacje mają w twoim życiu miejsce. Może obejrz sobie Memento na poprawę humoru , bo na razie to się jedynie ośmieszasz.