Metro strachu

The Taking of Pelham 1 2 3
2009
6,6 51 tys. ocen
6,6 10 1 51251
5,2 14 krytyków
Metro strachu
powrót do forum filmu Metro strachu

Witam
Poruszony bezdenną głupotą tego filmu piszę tego posta. Jeżeli ktoś zastanawia się nad oglądaniem tego filmu to szczerze odradzam. Nie ma w nim jednej rzeczy, którą warto by zobaczyć. Wypływające znikąd i kończące w nicości wątki, zero napięcia, idiotyczne i wręcz karykaturalne motywy działania głównych bohaterów, Soprano jako burmistrz jeżdżący metrem to pomysł godny oscara, podobnie jak dramatyczny przejazd transportu z kasą, itd, a zakończenie to już totalna klęska. Żenada. Różne filmy człowiek ogląda, ale to dzieło to totalne dno. Trzymać się z dala.

ocenił(a) film na 10
kubap1

chyba sam nie wiesz co piszesz
zero napięcia ?
wtf? jakby dziecko pisało

kubap1

heh nie powiem bo jest parę niedociągnięć no ale można na nie przymknąć oko i wolę bardziej się z nich pośmiać niż je krytykować.Film ogółem szału nie robi ale ma to coś w sobie co powoduje że ogląda się go przyjemnie poza tym trzyma w napięciu tylko końcóweczka trochę słaba.
Moja ocena 5,5-6 :)

ocenił(a) film na 7
kubap1

Film według mnie całkiem przyzwoity 7/10. Gandolfini większości będzie sie kojarzył jako Tony ale według mnie nie ma sie co czepiać bo zagrał mały epizod. Było troche niedociągnięć ale żeby od razu był to najgłupszy film 10 lecia? Nawet w poprzednim roku można znaleźć o wiele gorsze, takich Surogatów chociażby albo Gamera.