Mniemam, że była to ironia. 
Ale, żeby aż taka rewelacja? 
A teraz trochę bardziej poważnie. Naprawdę film był taki zły, czy ta jedynka to z czystego chamstwa?
to zapewne kolejny dzieciak wstawiający 1 wszystkim filmom po kolei... film warto zobaczyc
jego prawo, niech sobie daje co chce i komu chce. A może wstawia ocene tylko filmom świetnym i beznadziejnym, a na reszte nie chce mu sie tracic czasu. Jakże mądrze jest robienie portretu psychologicznego na podstawie jednego zdania panie "idc".
no to wszystko wiadomo:) film nie była aż taki zły. Mnie się bardzo podobał. Choc po recezjach niektórych osób zastanawiałam sie na pójście do kina. Poszła i nie żałuje. Kawał dobrefgo kina. a Denzel :P ... wiadomo... :)
Dlaczego tak uwazasz? Niektore filmy w ogole nie powinny powstac, moze i maja zawsze jakis plus w sposobie realizacji itp. ale nie zmienia to faktu ze sa kupa gowna i wiecej niz 1 im sie nie nalezy. 

Metro Strachu 5.
Skoro zjadło Ci 0 to zwracam honor :) A co do tego, że żaden film nie zasługuje na 1 to w sumie prawda, przynajmniej ja jeszcze nie widziałem takiego...najbliżej był chyba spirit....ale za obsadę należało się dodać +
"Jeśli ktoś jest naprawdę kinomanem nie daje żadnemu z filmów 1 ! " 

a widziałaś film "2012 - Doomsday"? Jeśli nie to nie oglądaj!!!
"Jeśli ktoś jest naprawdę kinomanem nie daje żadnemu z filmów 1 ! " 
zgadzam sie w 100% wreszcie ktos podzile moja opinie :P 
2012 - Doomsday film fakt zenada ale dalem 2/10 
jedynym filmem jaki do tej pory widziałem i chyba ostatni i dalem 1/10 to film pt "Kochaj i tańcz" to jest badziew jedyny film jakiemu dalem 1 a ocenilem prawie 900 filmow;P