spodziewalem sie dobrego filmu z przesłaniem a tu typowa sieczka. Najgorszy moment w filmie byl jak zona kazala mu kupic mleko...ludzie co to ma byc to film akcji czy jakies nieporozumienie?
To był film Tony'ego Scotta on nie robi raczej filmów z przesłaniem. Denzel zagrał 4 raz u niego i za żadnym razem z ich współpracy nie wyszło kino z przesłaniem. Nie wiem więc, skąd tu się można było spodziewać jakieś większej wymowy. Od spoko film sensacyjny. Oczekiwałem po filmie zabawy i się wcale nie zawiodłem.
Typowa sieczka? To ty niewiele widziałeś, jeżeli kilka trupów to dla ciebie sieczka. :P
A "nieporozumienie z takimi aktorami" to może byś rozwinął a nie tylko rzucasz hasełka? Bo co jak co Travolta, Washington i Turturro zagrali rewelacyjnie, z naciskiem na tego pierwszego.
Co za debil napisał ten post? (retoryczne)
To nie jest film akcji, tylko thriller, a to raczej różnica.
Sieczka? Dziecko, to ty chyba filmów nie oglądasz! Krwi było mało, zabitych zakładników też. A może co, mieli nikogo nie zabić i być "grzecznymi porywaczami"?
No nie rozśmieszaj mnie, to żałosne.
Sieczka to była w filmie "Ostatni dom po lewej". Beznadzieja! Ale nawiązując do "Metra strachu", naprawdę polecam! Warto zobaczyć, trzyma w napięciu. Faktem jest, że zakończenia mogliśmy się spodziewać, ale ogólnie film dobry! Dla Travolty - BRAWO!
Popieram - film zdecydowanie poniżej oczekiwań. Wielka kampania reklamowa w polskiej tv, a tu przeciętny film klasy c...