PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=772194}

Mięso

Grave
2016
5,9 23 tys. ocen
5,9 10 1 22683
6,8 65 krytyków
Mięso
powrót do forum filmu Mięso

za genialną rolę! Film inny nić inne! Brawo za pomysł, bo dawno czegoś podobnego nie oglądałem! Ciekawy pod każdym względem, a młodziutka (10 lat młodsza ode mnie rany!) Garance, po prostu wymiata! Film zrazem obrzydliwy jak i trzymający w napięciu, tajemniczy i nieprzewidywalny, po prostu coś niesamowitego. Coś słabi są ludzi w USA, którzy ponoć podczas premiery mdleli i wzywali karetki do kina. Bez przesady znowu, gorsze rzeczy się oglądało, trylogia August Underground, wszystkie części Królika doświadczalnego, czy trylogię Lucyfera Valentine'a, także taki Raw, to leciuteńki filmik. Warto zerknąć, a ja czekam na kolejny film z Garance w roli głównej, niesamowity talent! A na zakończenie dodam, scena z dziadkiem w szpitalu miodzio!

ocenił(a) film na 6
dzyniu88

taka opinia i dajesz 4 gwiazdki na 10? wtf ;s

ocenił(a) film na 7
Galeria_Horroru

Myślę, że to kolejna osoba oceniająca filmy w skali od 1 do 5... Dlaczego tak robią ? Nie mam pojęcia, nie otrzymałem nigdy odpowiedzi.

Galeria_Horroru

ten idiota dzyniu ocenia swoja wlasna skala zanizajac de facto tym samym ogolna ocene filmu na FW...

ocenił(a) film na 6
miko1980

ehh xd

ocenił(a) film na 7
miko1980

Jest to głupie, ale nie zaburza do końca ocen. Gość wszystko zaniza, ale dobre filmy mniej;)

ocenił(a) film na 8
dzyniu88

Oceniasz niemiecką skalą ?

ocenił(a) film na 7
dzyniu88

Człowieku otrząśnij się i zacznij oceniać filmy zgodnie z obowiązującą tu skalą. Jeśli nie potrafisz się dostosować to spieprzaj z tego serwisu.

ocenił(a) film na 7
dzyniu88

To czemu tylko 4?

aniadolan1

patrz komentarze wyzej

ocenił(a) film na 7
miko1980

Zauważcie,że robi to regularnie a dzięki temu nabija sobie wpisów.Zapewne wychodzi z maksymy:"nie ważne czy dobrze czy źle o mnie gadają ważne,że w ogóle gadają".

aronn

robi regularnie bo taka ma skale ocen, wiec sie jej trzyma - ma to sens abstrahujac od durnosci tej skali.
nie sadze zeby chodzilo o jego osobe bo filmweb nie promuje ani premiuje w zaden sposob uzytkownikow o ktorych sie 'mowi', trollem rowniez nie jest, nie podjudza w komentarzach innych uzytkownikow jak to nieraz ma miejsce, ot po prostu facet ma swoj wlasny swiat ;)

ocenił(a) film na 7
miko1980

He,he,dokładnie ;)