PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=772194}

Mięso

Grave
2016
5,9 23 tys. ocen
5,9 10 1 22683
6,8 65 krytyków
Mięso
powrót do forum filmu Mięso

WTF?

ocenił(a) film na 8

Film jest już po premierze w UK, ciekawe ile potrwa zanim będę go mógł tutaj ocenić...

ocenił(a) film na 6
muttyrankz

Szalu nie bylo,co?:)

ocenił(a) film na 8
agatusxrules

Poproszę dokładkę!

ocenił(a) film na 6
muttyrankz

Hehe serio? Ja do tej pory nie moge sie zdecydowac czy mi sie to podobalo czy nie :)

ocenił(a) film na 8
agatusxrules

Nie żebym był w stosunku do niego bezkrytyczny, ale oglądało się z przejęciem, abstrachując od scen obiadowych ;) ( dwie osoby opuścilły salę przy scenie z palcem) niesamowita rola głównej bohaterki.

ocenił(a) film na 6
muttyrankz

No tak.tez nie uwazam zeby byl skonczenie zly. Np scena o koniu byla mocna. Ale scena z ojcem wzbudzila moje 'phi'. A gdzie ogladales?

ocenił(a) film na 8
agatusxrules

Cineworld, Manchester.

ocenił(a) film na 6
muttyrankz

Ok,daleko ode mnie.ja we vue w ldn.

ocenił(a) film na 8
agatusxrules

Korzystałem z Vue latami, żyjąc w Cardiff, tęsknię za ich cennikiem :)

ocenił(a) film na 6
muttyrankz

Haha to chyba jestes pierwszym klientem ktory to mowi. ja pracuje dla vue westfield i na ogol wszyscy narzekaja ze za drogo:D

ocenił(a) film na 8
agatusxrules

W '08 bilet dla czlonków w poniedziałki był za £2, teraz kolo, który nadal tam mieszka płaci £4 niezależnie od dnia tyg, a tutaj to pod dyszkę, dlatego ja jestem subskrybentem Premium :D

ocenił(a) film na 6
muttyrankz

Uu po dwojce to co najwyzej mini mornings, a tak to (pomijajac znizki typu lloyds,vstm,super tuesday,meerkat itd) £12-16 a na sekcji vip £21..wiec te ceny by ci sie raczej nie podobaly:) no chyba ze dla pracownikow, wtedy unlimited za darmo. I to lubie:)

ocenił(a) film na 8
agatusxrules

Ja płacę £17 za miesiąc i mogę oglądać do woli, im wiecej tym taniej wychodzi za film, na ogół 4-6 w miesiącu, zimą wychodzi zdecydowanie więcej dobrych filmow pod oskarową kapitułę i wtedy oglądam je wszystkie. Drożyzna nad Tamizą, do przewidzenia ;)

ocenił(a) film na 6
muttyrankz

No to naprawde kozacka oferta. U nas bys zaplacil tyle za jeden seans na vue extreme. No chyba ze bys wbil na moje staff compy na krzywo;) ale warto. Ta sala jest z najwyzszej polki.

muttyrankz

przeciesz juz go oceniles widac 8 gwiazdek ;p