Po obejrzeniu filmu Mohabbatein nie zawiodłem się. Gdy pierwszy raz zobaczyłem ten tytuł myślałem że nie będzie taki ciekawy jak go opisuja :D i da sie go obejrzeć po przespaniu połowy filmu . Ale gdy w końcu go obejrzałem nie zwiodłem sie :D Jest to piękne pokazanie miłości tej która sie rodzi i tej która była , nigdy nie umrze i nic jej nie powstrzyma :D I dalej nie wiem co mam napisać XD Szczerze polecam za jak zawsze perfekcyjny taniec, piękna muzykę , ciekawą fabułę choć zdarzają sie nudne "motywy" ale to sie zdarza nawet w najlepszych filmach, no i jak tu nie pochwalić dwóch panów którzy zagrali w tym filmie bardzo perfekcyjnie jeśli można tak to ująć role. Oczywiście chodzi mi o panów Amitabh Bachchani i Shahrukh Khan jak dla mnie ;D Starzy wyjadacze Indyjskiego kina :D.
Podsumowując: Film ode mnie dostaje 9 :D za Piękne pokazanie miłości, Perfekcyjne role Amitabh Bachchani i Shahrukh Khan, Jak zawsze dobrą muzykę i perfekcyjnie wykonany taniec :D . Minus czasami usypiające motywy :D
POLECAM I ZACHĘCAM DO OGLĄDANIA TAKICH FILMÓW :D