PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=207603}
7,5 4,1 tys. ocen
7,5 10 1 4116
Miłość żyje wiecznie
powrót do forum filmu Miłość żyje wiecznie

Po obejrzeniu filmu Mohabbatein nie zawiodłem się. Gdy pierwszy raz zobaczyłem ten tytuł myślałem że nie będzie taki ciekawy jak go opisuja :D i da sie go obejrzeć po przespaniu połowy filmu . Ale gdy w końcu go obejrzałem nie zwiodłem sie :D Jest to piękne pokazanie miłości tej która sie rodzi i tej która była , nigdy nie umrze i nic jej nie powstrzyma :D I dalej nie wiem co mam napisać XD Szczerze polecam za jak zawsze perfekcyjny taniec, piękna muzykę , ciekawą fabułę choć zdarzają sie nudne "motywy" ale to sie zdarza nawet w najlepszych filmach, no i jak tu nie pochwalić dwóch panów którzy zagrali w tym filmie bardzo perfekcyjnie jeśli można tak to ująć role. Oczywiście chodzi mi o panów Amitabh Bachchani i Shahrukh Khan jak dla mnie ;D Starzy wyjadacze Indyjskiego kina :D.
Podsumowując: Film ode mnie dostaje 9 :D za Piękne pokazanie miłości, Perfekcyjne role Amitabh Bachchani i Shahrukh Khan, Jak zawsze dobrą muzykę i perfekcyjnie wykonany taniec :D . Minus czasami usypiające motywy :D
POLECAM I ZACHĘCAM DO OGLĄDANIA TAKICH FILMÓW :D

Cobra17

Witaj mam wielka prosbe do Ciebie udostepnilbys mi te napisy nie moge ich znalezc niestety :( bulabym wdzieczna pozdrawiam Ewa :)