Miłość jest zagadką

Love Is Strange
2014
6,2 1,7 tys. ocen
6,2 10 1 1720
7,2 6 krytyków
Miłość jest zagadką
powrót do forum filmu Miłość jest zagadką

jak dla mnie

ocenił(a) film na 10

to będzie jeden z lepszych filmów roku (o ile nie najlepszy)

domino199812

z pewnością....w kategorii złota malina polana gejososikiem hihihiiii

ocenił(a) film na 10
esoxlucius

jeśli nie widziałeś to się nie wypowiadaj

ocenił(a) film na 10
domino199812

zgadzam się, film świetny, a głupie polaczki homofobiczne wypisują farmazony

ocenił(a) film na 6
lieft_filmweb

Ten film ma bardzo przyjemny klimat, w sumie ciekawy pomysł i fajnych aktorów, ale gdzieś po drodze traci swój impet, jakby scenarzyści nie za bardzo mieli koncepcję na coś więcej, niż banalne ostatnie 30 minut.

lieft_filmweb

tak, tak, nie ma to jak europejska nowoczesność: pedalskie parady, homozwiązki z prawem adopcji, mordowanie nienarodzonych, starych, chorych, bo niewygodni, uczenie masturbacji już od przedszkola w ramach edukacji gender....a Polska - katolicka, zacofana, tradycyjna...homofobiczna.......Poczekajcie jeszcze trochę, zepsuci, ale za to nowocześni euroentuzjaści, po polaczkach - katolach - tradycjonalistach możecie sobie bezkarnie jechać i opluwać ile wlezie, nikt wam za to nic nie zrobi (bo przecież wolność słowa), ale jak przyjdzie dżihad to islamscy fundamentaliści powyrywają wam nie_homofobiczne_jajca z rozepchanych_pedalstwem_dup. Wtedy się okaże, ile ta wasza nie_homofobiczna a za to ultra_tolerancyjna europa warta. Ja tam wolę staroświecką Polskę.

ocenił(a) film na 10
xatt1975

aleś ty jest jebn.ięty/ta. Właśnie przez nieskrobanie takich jak ty, świat cierpi

lieft_filmweb

chcesz się spotkać w realu zawszony lewacki kundlu??

ocenił(a) film na 10
xatt1975

sorry, ale ze ścierwami się nie spotykam, poza tym mógłbym cię tylko zastrzelić, co chyba w Polsce jest nadal karalne o ile się nie mylę :)

lieft_filmweb

aleś ty jest jebn.ięty/ta. Właśnie przez takie jak ty lewackie gnidy świat cierpi

ocenił(a) film na 10
xatt1975

hahaha, nie kopiuj, zdobądź się na własny tekst czubie

ocenił(a) film na 5
lieft_filmweb

Ma rację, że kopiuje komentarz. Takich jak ty należy wyskrobać, żeby oddzielić plewy od normalnych ludzi.

ocenił(a) film na 10
Unibet_78

czyli twoja matka tez jak widać nie miała tabletki dzień po, szkoda :)

ocenił(a) film na 5
lieft_filmweb

Sorki, źle wkleiłem komentarz. Miało być do założyciela tematu, przepraszam ;)

ocenił(a) film na 10
Unibet_78

no cóż, ja również przepraszam w takim razie, postu nie da się usunąć niestety.

ocenił(a) film na 5
lieft_filmweb

Grubo :) Super komentarz :)

ocenił(a) film na 7
xatt1975

ale ciota z Ciebie mały człowieczku...