PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112989}

Miłość na żądanie

Jeux d'enfants
2003
7,1 15 tys. ocen
7,1 10 1 14564
5,0 2 krytyków
Miłość na żądanie
powrót do forum filmu Miłość na żądanie

porażka

ocenił(a) film na 2

poszłam na ten film z koleżanka;zaskoczeniem już na samym początku było to,że łącznie z nami było nas 3 osoby w kinie;już to powinno być właściwą zapowiedzią tego filmu;my jednak "głupie "łudziłyśmy się,że będzie inaczej:)film okazał sie jedną wielką porażką;szczęściem było to,że byłyśmy razem tylko to pozwoliło dotrwać nam do końca;współczułysmy tej samotnej dziewczynie,który siedziała przed nami;biedna nawet nie miała się do kogo odezwać;reasumując: dawno już się tak nie wynudziłam w kinie;no i jeszcze to,że zakończenie zupełnie nie zrozumiałe;no cóż może za głupie jesteśmy na komedię romantyczną:)

ocenił(a) film na 9
agnieszka811

nigdzie przy tym filmie nie widzialam opisu KOMEDIA ROMANTYCZNA. tutaj np na filmwebie napisane jest 'dramat, komedia'. wiec mozesz sie smiac, ale tak naprawde mamy tu drugie dno, wcale nie zabawne. film jest piekny.
ja lubie, gdy w kinie procz mnie jest malo osob - to obiecuje ciekawa projekcje a nie super-produkcje.

ocenił(a) film na 1
Leehow

Z tego co wiem ,w każdym kinie film reklamowano jako "komedie romantyczną twórców Amelii"...Sam się na to nabrałem...:) (a raczej moja lepsza połowa...) Podobnie film reklamowano w prasie....

pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
kurde13

Chyba ci się coś poprzestawiało. Amelię zrobił Jean-Pierre Jeunet, którego "Bardzo długie zaręczyny" są opisywane w ten sposób jak ty to przedstawiłeś, a nie "Miłość.." Najpierw się zatanów, później komentuj. Poza tym, to nie jest komedia romantyczna. Agrrr

ocenił(a) film na 1
Atchoo

Naucz się czytać ze zrozumieniem ...Gdzie ja napisałem że film zrobili naprawde twórcy "Amelii" ?! Zacytowałem tylko jak reklamowano film w programach filmowych...Na co dałem się nabrać...O tym ze miała to być komedia romantyczna pisano w co drugiej rezenzji , "Zwariowana komedi romantyczna z lekką nutką moralizowania" -cytat ze strony filweb :))) O tym że komedia to nie była dowiedziałem się niestety dopiero po seansie :) Naucz się czytać a potem komentuj ;)))

Co to znaczy "Agrr" ?:)

agnieszka811

A mnie się wydaje że Agnieszka811 po prostu liczyła na kolejną lekką i przyjemną komedię romantyczną. Taką wiecie "obejrzyj, spędź miło czas i zapomnij". Wspójczuję jej, że uważa film za porażkę. Żal mi jej również za to, że nie zrozumiała końcówki... To było jasne: zrobimy sobie z was żarty, bo oni i tak żyli długo i szczęśliwie.

ocenił(a) film na 9
agnieszka811

wspolczuje ci dziewczyno, naprawde zal mi takich ludzi jak ty