6,8 7,8 tys. ocen
6,8 10 1 7775
Miłość z przedszkola 2
powrót do forum filmu Miłość z przedszkola 2

film będzie można zobaczyć w TVP 1 24 sierpnia o 20.20

Anda00

Obejrzę tylko za względu na Matthiasa ;)

ocenił(a) film na 7
cocco03

ja obejrzę ze względu na Tila :)

użytkownik usunięty
Anda00

o to już dzisiaj, ale szczęście, że weszłam na ten film bo 2 czesci nie ogladałam ;)

ocenił(a) film na 7
Anda00

24 sierpnia, czyli dziś, w tvp1 jest coś innego

ocenił(a) film na 7
jzpl

sprawdziłam na stronie telemagazyn i rzeczywiście podany tam jest film Jutro idziemy do kina

jeszcze kilka dni temu pisali Miłość z przedszkola 2
po co zmieniać to co było ustalone wcześniej

Anda00

K***a przeglądałem dzisiaj rano teletydzień i widze 20:20 "miłość z przedszkola 2", myśle sobie super, bo nie widziałem, a jedynka mi się bardzo podobała, teraz patrzę na tv.wp.pl a tam pisze że o 20:20 jest "Jutro idziemy do kina" no chyba mnie ch*j szczeli!

Cale szczescie ze nie placimy abonamentu

pi0trek_2

Jestem dumny, że Polacy są najlepsi w niepłaceniu abonamentu RTV!
Na Filmwebie i http://www.dzis.tv/dzisiaj/69608/Milosc_z_przedszkola_2 też jest w programie, zamiast polskiego filmu "Jutro idziemy do kina", który w TVP leci co chwilę. Jeszcze musiałem oglądać przez 7 minut (taka była obsuwa) te durne reklamy żeby się dowiedzieć, iż ostatecznie nie puszczą tego, na co czekam...

Glanc

Normalnie daleki jestem od mieszania do wszystkiego polityki, ale dzisiaj poczulem sie jakby gdzies miedzy wydaniem ostatniego numeru tele tygodnia a dniem dzisiejszym wybory w polsce wygrał Jaroslaw Kaczynski i kazał TVP niemieckie komedie pozamieniać na polskie melodramaty wojenne. No ale wyborów nie było, rządzi PO, więc o co kurna tu chodzi? a może PiS nie wygrał wyborów ale jednak rządzi w TVP? ;)

ocenił(a) film na 6
pi0trek_2

Ja pierwsze co sobie pomyślałam, czy dzisiaj jest jakaś rocznica wojny, ze wylwali niemiecką komedię, a puścili polski, wojenny fillm? To jest na pradę ciekawe dlaczego zmienili program...

ocenił(a) film na 7
pi0trek_2

już kolejny raz taka zmyłka, kiedyś też w pt miał być pamiętnik księżniczki 2 a dali siatkówke. Co do MZP2 na szczęście z miesiąc temu oglądałam w necie. Ps gorze od 1

Ama97

Siatkówka była na żywo. Z tego co pamiętam, to była olimpiada albo liga światowa. Więc zmiana była uzasadniona, a dzisiaj? Też pomyślałam czy jest jakaś rocznica albo ktoś zmarł, ale nic takiego nie nastąpiło. Bardzo dziwne. Też się nastawiłam na drugą część... :(

Anda00

To zrobili niespodziankę, niczym w żałobę narodową.

ocenił(a) film na 7
cocco03

dokładnie,
film Jutro idziemy do kina, mogli dać 1 września ,

Anda00

Albo ''Jutro idziemy do kina '' 31 sierpnia to akurat tez piatek.
Po je bna tvp.

ocenił(a) film na 6
Hans_Kloss

31 jest jakiś mecz...

ocenił(a) film na 7
Anda00

nowa data emisji filmu Miłość z przedszkola 2 to 30 listopad TVP 1 o 20.20