Miłość

Love
2011
5,4 1,6 tys. ocen
5,4 10 1 1637
5,0 3 krytyków
Miłość
powrót do forum filmu Miłość

Stefan i jego grupa rekonstrukcyjna da nam nieco zadymy potrzebnej w zapowiedziach
w biurowcu gdzie sprząta Józek zrobimy parę głębokich scen rozwiązania
a resztę spłodzimy w pustej hali taty Kazika, gdzie z odpadków po budowie zmontujemy przekrój stacji kosmicznej.
kombinezonu kosmicznego nie mamy, ale oficerki Szymka i jego surwiwalowy kombinezon świetnie będą go maskować.
Fabuła? No facet sam na stacji, no i żyje cicho tam no i trochę mrocznej fantazji o zagładzie i coś o kosmitach, no i Stefan z chłopakami...
Gimnazjum to łyknie, powie się, że "projekt niezależny". Cholera zapomniałem, że laska Waldka chce pokazać nieco pupy... niech jej będzie...

Genral_Film

Nie oceniałbym tego filmu tak nisko, warto obejrzeć. Ale nie oszukujmy się, nikt tego nie kupi tylko się "poczęstuje" w inny sposób.

Piterek83

warto obejrzeć dla grawitacji w stanie nieważkości ? :)

Genral_Film

Grawitacja na stacji kosmicznej może być teoretycznie generowana przez siłę odśrodkową jak uczą niektóre filmy z obracającymi się stacjami kosmicznymi chociażby klasyczna odyseja :)

Piterek83

ale obraz w wizjerach był nieruchomy, więc o ruchu obrotowym nie mogło być mowy. i co Pan na to?

Genral_Film

No faktycznie. Ale jeżeli ktoś ocenia film nie przez pryzmat jego treści ale czepia się pierdół to... cóż ;) Ja szczerze mówiąc totalnie zapomniałem o tym "drobnym fakcie" jakim jest brak grawitacji bo wciągnęła mnie treść filmu.

Piterek83

"pierdół"? o wypraszam sobie! ja jako zjadacz fabuły domaga się od twórcy fabuły szacunku dla mego intelektu! :)

Genral_Film

Ale i tak nic nie przebije gniotu zwanego cargo, który postanowiłem wczoraj obejrzeć zachęcony komentarzami do "Love". Tam to dopiero były absurdy :D

Piterek83

cargo? cargo? kojarzę. no proszę Pana, skąd takie krytyczne nastawienie do niemieckojęzycznej sf? chwila, była niemieckojęzyczna?

Piterek83

Hejka - gdzie można " obejrzeć " z napisami pl ?
Lub jak już faktycznie niema to czy lektor nie zepsuje klimatu ?
Dzia z a pomoc