Miłość

Love
2011
5,4 1,6 tys. ocen
5,4 10 1 1637
5,0 3 krytyków
Miłość
powrót do forum filmu Miłość

"Witaj
Oj trudno mi powiedzieć, bo męczę to ze słuchu, powinny być jakoś w tym miesiącu. ;)

pozdrawiam"

pozostaje tylko czekać^^

yapanence

i jak?

ocenił(a) film na 8
ukasz_to

Również czekam. :P Dziś mam zamiar obejrzeć film. W sumie bez napisów się obejdzie, bo mam w miarę opanowany język, ale wolałabym by nic mi nie umknęło.
Ah, w lutym 2011 dorwałam trailer "Love" (ponoć w kinach miał się pojawić w Walentynki 2011) i bardzo mi się spodobał. Nagle słuch o filmie zaginął, więc i ja zapomniałam. Jak dobrze, że zajrzałam na filmweb. Dziś wieczorem seans.;)

użytkownik usunięty
yapanence

Cos sie rusza?

ocenił(a) film na 9

dupa zbota;/ od 3 miesiecy jest 75% napisów,chyba napisze do igla zeby wysłal mi chociaz te 75%:) hehe

użytkownik usunięty
yapanence

75% to bardzo duzo biorac pod uwage, ze tam wiele nie mowia. Kurcze, niech facet to dokonczy albo faktycznie da te nieskonczone...

ocenił(a) film na 9

jutro mu napisze maila i zobaczymy co wyjdzie z tego:) jak by wysłał to najwyzej podasz maila swojego i wysle Tobie te 75%:)

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 9

prosba wysłana,teraz czekamy na odpowiedz:)

yapanence

Tak samo już dwie osoby tłumaczyły film "Rundskop" i nagle zniknęli z całego serwisu w 90% tłumaczenia.

ocenił(a) film na 9
BUNCH

chyba nie odpisze mi juz;/ na razie cisza

ocenił(a) film na 9
yapanence

Cześć,
Niestety taka opcja odpada, nie jestem za takimi praktykami. :) Dostaję ostatnio trochę maili na ten temat, więc chyba wezmę się i postaram się niedługo skończyć.

pozdrawiam.

taką dostałem odpowiedź:)

ocenił(a) film na 9
yapanence

napisy do love juz mam:d dawajcie maile:D

ocenił(a) film na 9
yapanence

Napisy są do pobrania na N24.pl
Za kilka godzin powinny pojawić się również na na Napi, jak tylko poprawię kilka błędów i zostaną one zaakceptowane przez moderatorów ;)

ocenił(a) film na 9
vasper

super:) czekamy:D

ocenił(a) film na 9
yapanence

Nie musicie czekać ;) Po prostu wklepcie w google: N24.pl i gdzieś na górze listy tego serwisu, napisy powinny być dostępne do pobrania :)
Mam nadzieję, że bardzo ich nie skopałem i będą do czegoś się nadawać ^^

ocenił(a) film na 9
vasper

n apewno będzie dobrze:) a jeszcsze pytanko,skąd mozna pobrac te wersje filmu do której są stworzone napisy? szukąłem wszedzie i nie moge znaleźć;/

ocenił(a) film na 9
yapanence

Napisy będą najprawdopodobniej pasować do każdego, wypuszczonego do sieci, wydania tego filmu ;)

ocenił(a) film na 9
vasper

własnie do 1080p nie pasują,ale sciągne sobie 720p :)

ocenił(a) film na 9
yapanence

Muszą pasować :D Wszystkie wersje praktycznie niczym nie różnią się od siebie, poza jakością oczywiści :)

ocenił(a) film na 9
vasper

ej no bez kitu,włączyłem i dupa zbita zupełnie nie leciały napisy do tego co mówili,ale sru,juz sciągam 720p jakies ponad 4gb^^

ocenił(a) film na 9
yapanence

Wypróbuj tę drugą wersja napisów, którą ktoś przed chwilą dopasował do jakiegoś wydania DVD ;)

ocenił(a) film na 9
vasper

już pobrałem i pasują:D dzięki:d

yapanence

yapanence, skąd można pobrać wersję 4GB tego filmu? Daj link (a jak tu nie wolno, to puść maila).

ocenił(a) film na 9
Gemini_2

torrentz wpisz LOVE 720p 2011

użytkownik usunięty
vasper

Dziekuje. Jestem BARDZO wdzieczny, wrecz trudno mi wyrazic jak i nie przesadzam.

Na marginesie: pojawily sie takze napisy do Beyond The Black Rainbow (calkiem niezle).