3,4 251  ocen
3,4 10 1 251
Miami Magma
powrót do forum filmu Miami Magma

Hmmmmm...

ocenił(a) film na 3

To był SARKAZM .... 3/10

ocenił(a) film na 3
inesss223

Przyznanie miana arcydzieła dla tego czegoś co tylko film przypomina to nie sarkazm a kpina ze sztuki filmowej. W pełni popieram Twoją ocenę 3/10. Fatalnie zagrany, źle zrobiony, itd, itd

ocenił(a) film na 3
p2904

;D

ocenił(a) film na 3
inesss223

Tragedia... nie lepiej było nakręcić ze dwa odcinki Californication? 3/10 to maks zastanawiam się czy i tak nie za dużo.

Victus_76

O dziwo źle się nie zaczynałem, oglądałem ostatnio gorsze badziewia ale potem jak ta blondyna przykleiła dla gościa pluskwe do biurka wielkości pilota do telewizora i jebitnymi diodami na boku biurka i na przeciwko okna to mnie to rozbroiło, równie dobrze to czole mogła mu to przykleić, pomijam już fakt że na kompie mu wyskoczyło kopiowanie. Ja nie wiem kto robił tą scene ale kompletny amator.

ocenił(a) film na 1
inesss223

W prawym dolnym rogu jest taka "ikonka" odpowiedz....Nie trzeba robić ciągle nowych tematów, przy tak beznadziejnym filmie. Wracając do Miami magma, to mnie osobiście rozśmieszył moment, gdy Ray Jackson każe podwładnemu zastrzelić Antoinette. Facet strzela wprost w jej głowę, po kuli zostaje znak na szybie a ona po sekundzie się chowa...normalnie Immortal.