Nie dorasta do pięt serialowi. Zawiodłem sie strasznie. Zrobiono z South Parku jakis miusical, chociaż jak by te piosenki były smieszne, mnie nie śmieszą :( Kilka fajnych tekstów i nic poza tym. Zawiedziony... ech.. :(
jak możesz mówić że nie dorasta serialowi do pięt, w niektórych scenach wręcz go przewyższa! no ale cóż, każdy może mieć inne zdanie, ale i tak uważam że Twoja ocena jest stanowczo za niska.
Ocena jest taka ponieważ strasznie się zawiodłem 4 - poniżej oczekiwań Jeszcze pierwsze 30min pała optymizmem faktycznie są niezłe teksty, później gdzieś to wszystko znika. Bardzo lubie South Park (serial) i ciągle go oglądam ale ten film po prostu mnie nudził a z piosenkami przegieli szczegolnie z ich ilością POZDRAWIAM
Kolega powyżej napisał, że film go zawiódł, spodziewał się czegoś lepszego, więc ocena 4/10 jest w sam raz (poniżej oczekiwań). Ja uważam że jest nudny - 3/10. Są jeszcze oceny 1 i 2 - i to byłaby dopiero niska punktacja. Myślę, że film aż tak słaby nie był, więc dałem 3.
Pozdrawiam.
Piosenki sa genialne i wlasnie dzieki nim film ma o 1pkt wiecej w ocenie niz serial.
10/10
La Resistance lives on.
tez sie zawiodlem troche. serial jest genialny i choc film rowniez porusza wazne tematy to jednak niedosyt jest. malosmieszny, choc piosenki sa mile dla ucha. ja dalem 7 (serialowi dalem 9)