o okrucieństwach Japończyków, Niemcy o gwałtach Rosjan na Niemkach (kobieta w Berlinie) Kiedy my nakręcimy prawdę o powstaniu warszawskim, też mało znana na zachodzie.Tylko w dniach 4-6 sierpnia Niemcy wymordowali na Woli 40-60 tys. ludzi. Rożni kryminaliści z Łotwy, Ukrainy, Niemiec zgwałciły kilka? (naście) tysięcy kobiet w Warszawie. No ale teraz kiedy taka przyjaźń polsko-niemiecka kwitnie byłoby niepolitycznie pokazywać watahy zwyrodnialców z napisami na pasach Got mit uns.
Jestem bardzo ciekaw, dlaczego usunięto mój poprzedni wpis. Z tego co pamiętam pisałem, że czuję się bezbronny wobec chamstwa, bo nie sięgnę po te same metody.
Aż tak tego nie przeżywam, nie rozumiem jedynie motywów. W regulaminie portalu są wymienione treści zakazane i sam z siebie nie pisuję czegoś takiego (kwestia wychowania i smaku). A jednak jest też punkt-wytrych "wszelkie treści uznane przez Administratora za niepożądane" - czyli mogą wszystko. I tu niestety przeżywam deja vu.. Wielokrotnie zgłaszałem do usunięcia różne obrzydliwości, pomagało może w 1/3 przypadków, cóż uznaniowość cenzora o niezaskarżalnej decyzji. A swoja drogą roi się od "Użytkownik usunięty", ciekawe co trzeba przeskrobać, bo są spece od gloryfikowania nazizmu lub rasizmu (co jest ścigane z urzędu), czy wpisy deklaratywnie pedofilskie lub popierające przemoc seksualną i nie mają takiego skutku.
"... zniżam się do twojego poziomu ..." - bardzo mnie to ubawiło! Wybacz, ale"bazant57" jest na poziomie dla Ciebie nieosiągalnym a nawet niedostrzegalnym.
ja do ciebie nic nie mam ale dla mnie to Japonia była tym dobrym , Polska tak jak Japonia walczyła o swoją wolność i Niepodległość .
w Polsce mieszkają osoby z chin, własne takie osoby jak ty Chińczycy bronią swoich czyli Chin, Polacy nienawidzą Chiny za ich barbarzyńską kuchnie .
Zauważ, że nikt nie wypomina współpracy byłym sojusznikom III RZESZY - Finlandii, Węgrom, Rumunii, Włochom i wielu innym narodom. Mało znane są ludobójstwa dokonywane przez Chorwatów czy właśnie Japończyków. Tymczasem to nam Polakom zaczyna się zarzucać współpracę z nazistami, pisze się o ,,polskich obozach koncentracyjnych'' w największych amerykańskich gazetach takich jak NYT. Żydzi domagają się zwrotu majątków, tak jakby to my ich wywłaszczyli. A rząd polski nic nie robi w tej sprawie!