6,4 1,6 tys. ocen
6,4 10 1 1600
7,2 8 krytyków
Michael
powrót do forum filmu Michael

Obejrzałem ten jakże ciekawy film , w którym nie ma nic co może zaciekawić widza w nawet najmniejszym stopniu. No chyba, że kogoś ciekawi jak koleś przez pół filmu szoruje zlew, zmywa naczynia, prasuje. Jedynym fajnym momentem tego filmu było chyba to jak nie mógł wyjść ze śniegu bo była tam chociaż jakaś akcja ;p połamał drzewko ;) brutal jeden. Nie było jeszcze żadnego filmu który dostałby ode mnie taką niską ocenę ale jak najbardziej jest ona zasłużona. I to że trzeba czekać cały film aby zobaczyć jak dzieciak robi cokolwiek by się wydostać i jeszcze gdy matka tego pedofila otwiera drzwi od pokoju dziecka jest koniec filmu no to już była przesada !!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 7
maciejd14

Znakomity jest ten film;Tobie..potrzebne filmy akcji..Cała tragedia-pokazana jest wlaśnie..poprzez ten beznamiętny spokój powtarzanych codziennych czynności..One-niby są tak powszednie;tak normalne..Ale my znając to życie od podszewki-widzimy je inaczej..W tym spokoju i beznamiętnej narracji-tkwi siła RAŻĄCA tego filmu!Ten koniec-jest taki,jak cały film;nie mógł być inny..Ciekawość każe zastanawiać się;czy chłopiec..przeżył..Chyba przeżył-miał wszak wodę;a ta jest podstawą..Zapewne..powiem truizm-ale to się samo nasuwa;ilu takich zakamuflowanych;wzorowych "obywateli" właśnie tak żyje?Ile takich tragedii-istnieje i są przemilczane?To przerażające..Im bardziej ten film był..drętwy i bez akcji-tym większe piorunujące wrażenie robił...Dosolenie akcji-"kto-kogo" i tym podobnych-zubożyło by ten film..

ocenił(a) film na 6
dobbiacco_attersee

Dokladnie!! Przez te powtarzalnosc, rutyne oddana byla cala tresc tego filmu. Ktos kto ma tak schematyczne, uporzadkowane zycie moze byc zbrodniarzem bez zadnych skrupulow! Na prawde kontrowersyjny film...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
ugryz

Nie wiem może dla Ciebie one są bardziej zrozumiałe bo poruszasz się w takim środowisku ! po drugie nazywasz mnie gimbusem bo mam 14 w nicku ? filmweb jest do wyrażania swojej opinii więc ja wyraziłem !

maciejd14

Nie dyskutuj z takimi ludźmi. Zgłaszaj i banuj - to jedyny sposób na hejterów.