nie daje prawie tak niskich ocen ale w tym filmie ciężko doszukać się czegoś sensownego zero logiki pomysłu efektów ten film nie broni się w żaden sposób pozycja naprawdę dla bardzo wytrwałego kinomana...
Poprawiam się:
Dla bardzo bardzo bardzo wytrwałego...
Masakra to jesteś ty człowieku.
Robisz z siebie wielkiego recenzenta,a początek zdania zaczynasz od małej litery,nie wspomnę o interpunkcji.
Bardzo dobry film,jeżeli kiedykolwiek miał bym uwierzyć w takie historie o której opowiada film,ta pozycja jak najbardziej
przekonała by mnie w tym kierunku.
Dobry klimat akcja,świetna gra aktorska jest to film który powinniście zobaczyć.
W zapładnianie kobiet w lesie przez obcyh które później ratują swoich mężczyzn topiąc ich w wodzie nie wspominając o scenie którą opisałem gdzie mąż ciagnie obcego za ogonek ze środka swojej żony w miesiąc miodowy?No naprawdę historia najwyższych lotów i ta świetna gra aktorska i logika w filmie , ale widze ,że to jeden z Twoich pierwszych opini polecam na następny wybrać Kubusia Puchatka również świetna gra aktorska ,dobry klimat i akcja
pozdrawiam
to zastanawia mnie po co aż 2...?? trzeba było się przysłowiowo nie (cenzura) i dać 1...a co tam...przy okazji film na tle innych produkcji z tego i zeszłego roku wypada nieźle - szybko można się zorientować w dalszej fabule ale to nie przeszkadza żeby trzymał w napięciu, gra aktorska dobra - nie trzeba było gwiazd...a kolejna sprawa za post w takiej formie jakiej przedstawiłeś należy sie warn i obyś bana nie distał - jakieś zasady obowiązują