Miesiąc miodowy

Honeymoon
2014
5,1 7,8 tys. ocen
5,1 10 1 7814
5,9 8 krytyków
Miesiąc miodowy
powrót do forum filmu Miesiąc miodowy

Twórcy świetnie zbudowali atmosferę. Para głównych aktorów rewelacyjna. Jedynie ostatni akt zostawia
nieco do życzenia.

Servantez

To horror ;] Ogólnie całkiem niezły ale miejscami wieje nudą.

ocenił(a) film na 7
Servantez

"chiller" ? poważnie ? to jakiś nowy gatunek chyba powstał

ocenił(a) film na 3
maciekb80

może chciał napisać "killer"?
a tak na poważnie, to film ogólnie słaby. ciut ciekawy i dobrze zrealizowany. zaś zakończenie to już kpina z widza - czy naprawdę nie można było wymyślić czegoś lepszego?

ocenił(a) film na 2
kryslav

może ja nie dostrzegłem piękna w tym filmie?,proszę uświadomcie mnie...
ciekawa scena? ,zwłaszcza ciągnięcia Obcego za ogonek z żony:)
Naprawdę twórcy przeszli samych siebie, totalne nieporozumienie...

ocenił(a) film na 7
flisek1987

Ja wierzę w UFO i może dlatego film mi się podobał? ;D
Tak samo z resztą jak 2gi sezon serialu American Horror Story - również wątek obcych...
UWAGA SPOILER:

Zakończenie faktycznie trochę nie bardzo, miałem nadzieję że ta dziewczyna nagle się ogarnie i wyciągnie go z tej wody a tutaj jakieś światła jeszcze pokazali i koniec filmu... ;/

ocenił(a) film na 2
Jarek375

To nie tak lubie filmy tego gatunku ,rozumiem ograniczony budżet ,pomysł nie był najgorszy ale tak jak pisałem niektóre sceny mocno słabe dla mnie były.Każdemu podoba się co innego to plus tego portalu,że można się swoimi spostrzeżeniami na ten temat podzielić:)

ocenił(a) film na 7
flisek1987

film oceniasz na 2 a wdajesz się w dyskusje na jego temat we wszystkich postach o nim - i uczepiłeś się tej sceny z ogonkiem ciągniętym wiadomo z czego jeśli ktoś oglądał - jakieś ukryte pragnienia czy niespełnione marzenie?? a co do sceny jak juz tak sie jej uczepiłes na swój sposób oryginalna...nie pamiętam filmu z podobną...

użytkownik usunięty
Jarek375

"Zakończenie faktycznie trochę nie bardzo, miałem nadzieję że ta dziewczyna nagle się ogarnie i wyciągnie go z tej wody" - serio chciałeś takiego marnego happy endu, który byłby wtórny i schematyczny do bólu? Zakończenie jest bardzo dobre.

ocenił(a) film na 7
Servantez

a co Ty masz do ostatniej sceny ?

ocenił(a) film na 2
Servantez

Mam odwrotnie - dla mnie ostatnia część filmu to właśnie film, po który sięgnęłam. Reszta... zmieściłaby się w 5 minutach.