Powiem tak. Z filmu najlepszy jest...trailer. Jedyna rzecz zrobiona wprawna reka. Nie obejrzalam calego filmu. Minelo ok godziny a ja wciaz czulam ze ogladam cos krecone amatorska kamera wypelnione scenami erotycznymi bez innego pomyslu. Zawsze przy takich okazjach okreslam gre aktorow jak z niskobudzetowych filmow erotycznych.
lamparty to akurat najciekawsze drapieżniki ale gdzie w tym filmie niby lampart był ?
widzę że ładnie musiałem być nieprzytomny i dużo okien mieć otwartych bo skomentowałem nie w tym co trzeba ale że aż tak....trzeba zacząć normalnie chodzić spać jednak bo sam nie wierze że coś takiego odjebałem
Ja tez chodze pozno spac a raczej wczesnie...:-) Nie martw sie nie jestes sam. A mozesz mi powiedziec jaki film z lampartem w tle chciales skomentowac?
Po obejrzeniu trailera zdecydowanie spodziewałam się więcej. Film naprawdę miał potencjał, ale to zakończenie i wytłumaczenie co się stało wygląda dla mnie jakby te kwestie zostawili na sam koniec podczas pisania scenariusza i ponieważ gonił ich termin wrzucili pierwsze co przyszło im do głowy.