Miesiąc miodowy

Honeymoon
2014
5,1 7,8 tys. ocen
5,1 10 1 7814
5,9 8 krytyków
Miesiąc miodowy
powrót do forum filmu Miesiąc miodowy

Nuda do potegi

ocenił(a) film na 3

Powiem tak. Z filmu najlepszy jest...trailer. Jedyna rzecz zrobiona wprawna reka. Nie obejrzalam calego filmu. Minelo ok godziny a ja wciaz czulam ze ogladam cos krecone amatorska kamera wypelnione scenami erotycznymi bez innego pomyslu. Zawsze przy takich okazjach okreslam gre aktorow jak z niskobudzetowych filmow erotycznych.

użytkownik usunięty
Imfine007

lamparty to akurat najciekawsze drapieżniki ale gdzie w tym filmie niby lampart był ?

ocenił(a) film na 3

A gdzie w moim komentarzu jest slowo lampart?:-)

użytkownik usunięty
Imfine007

widzę że ładnie musiałem być nieprzytomny i dużo okien mieć otwartych bo skomentowałem nie w tym co trzeba ale że aż tak....trzeba zacząć normalnie chodzić spać jednak bo sam nie wierze że coś takiego odjebałem

ocenił(a) film na 3

Ja tez chodze pozno spac a raczej wczesnie...:-) Nie martw sie nie jestes sam. A mozesz mi powiedziec jaki film z lampartem w tle chciales skomentowac?

użytkownik usunięty
Imfine007

the jungle

ocenił(a) film na 5

Dobra pomyłka, szczerze sie usmiałem i myślałem, żeś troll:)

użytkownik usunięty
laxman

nie nie jestem tobą

ocenił(a) film na 5

Słabe, jeśli na serio, ale potraktuję to z przymróżeniem

Imfine007

To nawet nie wiesz o czym jest film i oceniasz.

Imfine007

bardzo lubię niedżwiedzie ale nie wiem gdzie ty je widzialas w tym filmie.

ocenił(a) film na 4
Imfine007

Lubię sceny erotyczne w horrorach, zachęciłaś mnie.

użytkownik usunięty
Imfine007

Po obejrzeniu trailera zdecydowanie spodziewałam się więcej. Film naprawdę miał potencjał, ale to zakończenie i wytłumaczenie co się stało wygląda dla mnie jakby te kwestie zostawili na sam koniec podczas pisania scenariusza i ponieważ gonił ich termin wrzucili pierwsze co przyszło im do głowy.