Przez cały czas trzymałem stronę bohaterki filmu,którą hiszpańscy burżuje,sprowadzili do roli:przynieś,podaj,pozamiataj.Najgorszy w tym wszystkim był całkowity brak refleksji z ich strony że o empatii nie wspomnę.Film doskonale pokazuje,to co z ludźmi robią pieniądze dzięki którym można osiągnąć wysoką pozycję społeczną,która w ich mniemaniu, pozwala tak traktować ludzi innego pochodzenia i statusu społecznego.
Zgadzam się,ale żeby od nadmiaru pieniądza, zaraz tak głupieć żeby nie powiedzieć idiocieć.
Ja to widze inaczej. Wlasciciele traktowali ja dobrze, chwalili, brali na wycieczke jachtem, obiecali podwyzke. Dostala gre komputerowa, zawsze grzeczne slowo. Ona ze wzgledu na rodzaj pracy niewykwalifikowanej sama zgodzila sie byc "podaj, przynies" Dostawala za to pieniadze, dach nad glowa, i wyzywienie. A do czego sie dopuszcza; braku wykonywania polecen pracodawcy, samowolka, kradziezy telefonu, podpijania wina i dolewania wody, kradziezy telefonu i w koncu kradziezy pieniedzy i sprowadzania do domu obcych pod sfalszowana tozsamoscia. to sa szczyty bezczelnosci.