A my po wyjściu z kina jeszcze przez pół godziny śpiewaliśmy "Tylko dens ma dzś sens..." ;P
hahahahah tak jakbym widziała siebie, do końca dnia piosenka chodziła mi po głowie :)) z resztą na drugi dzien też troche z koleżanką podspiewałyśmy sobie na przerwach
Tak piosenka supperr zresztą podobnie jak Pawełek??
Ten Pawełek opanował moją klasę cały czas nawijamy o Pawełku :P
Najlepsze było jak Pani zapytała:
-No to kto teraz do tablicy?
Cisza zadanie strasznie trudne(MATMA)
Aż w końcu kolega odważył się i Wrzasnął
-Pawełek!!!
Pani oczywiście wielkie oczy ale nic niestety do tablicy poszedł nasz dowcipniś a pani i klasa śmiała się do końca lekcji :D
Jest u nas teraz taka tradycja normalnie że jak np koledzy rzucają we mnie gumką do ścierania mówię:
-SPOKÓJ bo przyjdzie Pawełek!!
Albo
-Z kim Wiki siedzisz w drodze nad morze podczas wycieczki??
-A jak myślisz?
-No nie wiem powiedz!
-HMM z Pawełkiem ?
;D;D
Mówcie sobie że jestem głupia ja wiem że jestem ale cała moja klasa jest taka ...NERWOWO CHORA :):) Jakub Gierszał to teraz dzięki mnie nasz klasowy idol.
My jesteśmy klasą specjalnej troski u nas króluje poczucie humoru :D
hahaha....ANTRACYT, no cieszy się dziewczyna,ze postać grana przez Kubę ją tak opętała ;D
a co do postu to zgadzam się - wszyscy jak zwykle narzekają.
nie no.. ja tez sie ciesze jej szczescie :)
p.s. nomercy dolanczam sie do narzekan na narzekaczy... wyluzujcie ludzie. fakt mozna sie troche czuc oszukanym przez dystrubutorow, ktorzy reklamuja "million" jako super extra mega zabawna komedie... no ale jak sie podejdzie do tego jak do obyczajowki to odziwo film oglada sie bardzo przyjemnie :)