5,0 11 tys. ocen
5,0 10 1 10859
3,8 4 krytyków
Milion dolarów
powrót do forum filmu Milion dolarów

Milion dolarów czy Ciacho? Ja nie wiem, wiec pytam

Brus

Filmów (tworów?) z Karolakiem nie można porównywać w sensie lepsze/gorsze. Wszystkie są tak beznadziejne (nie da się nakręcić gorszych) jeśli gra w nich jedną z głównych ról.
Po Ciachu przestałem oglądać jakiekolwiek produkcje, w których on gra. Po prostu nie warto.
Drewno wypromowane przez TVN, co nie ma nic do zaprezentowania.

ocenił(a) film na 1
Brus

Ciacho wyłączyłem po 15 min. To coś po jakiś 20 ale to tylko dlatego że musiałem opanować mdłości jakie spowodowało to g*wno!

ocenił(a) film na 8
Brus

Moja rada:przerzuc sie na melodramaty,love story i sensacyjne.
Chomik Mietushek
P.s.To samo dotyczy vbazyla i ghosta6.M.

Mieushek

Love story, sensacyjne, melodramaty? Beznadziejny z ciebie doradca.
Dramaty jeszcze bym zrozumiał, ale to co wymieniłeś, to akurat gatunki (plus komedie), w których polskie kino leży i kwiczy.
Patrząc na twoje oceny - chyba je specjalnie windujesz tak wysoko, by ludziom polecać filmy i by ściągali je z twego chomika. Bo nie ogarniam gustu, w którym takim filmom jak Weekend, Milion dolarów, Jak się pozbyć cellulitu, Och Karol 2 dać ocenę 8.

ocenił(a) film na 2
vbazyl

Och Karol 2 i Jak Się Pozbyć Cellulitu to jednak nie ta sama kategoria co Ciacho i ten totalny gniot Milion Dolarów. Dwa pierwsze wymienione spokojnie da się obejrzeć - może nie są szczególnie porywające ale i wstydu nie ma. Natomiast za Ciacho twórcy powinni się wstydzić. Chyba jedynie fanów disco polo mogło Ciacho usatysfakcjonować. A Milion Dolarów? Lepiej nie oglądać, szkoda czasu na takie kino.

Mieushek

I bardzo dziwne, że wszystkie stawiasz na tym samym poziomie - 8 ani mniej, ani więcej. Przypadek? Na pewno nie, bo za bardzo reklamujesz na filmwebie swojego chomika chcąc ściągnąć do niego ludzi. Możesz ich oszukiwać, ale nie na dłuższą metę - w końcu poznają się na tobie, że reklamujesz filmy bez względu czy są złe czy dobre.

vbazyl

Filmu nie oglądałam-zobaczę,to ocenię. Jeśli chodzi o chomika Mietushka,to mam propozycję dla Ciebie.Zarzyj do niego.On również daje filmy za free!I to świetne filmy.Sama mam kilka.Wypisujesz bzdury-bez zastanowienia.

mamacudaka

Wykupywanie transfery wg ciebie jest za free? Wrzuca filmy, ale żeby je pobrać trzeba PŁACIĆ.
Zastanów się zanim napiszesz jakąś bzdurę!! Od ściągania filmów to ja mam torrenty, które są DARMOWE.

ocenił(a) film na 9
Mieushek

Przepraszam bardzo, ale "Ciacho" to kategoria zupełnie inna- ot, durna polska komedia. Ten film natomiast nie miał na celu rozśmieszać tylko pokazać głupot ludzką na widok pieniędzy i uświadomić niektórym jak naprawde żyje się biedzie.Także pomyślce trochę zanim zaczniecie porównywać niepodobne do siebie problematyki.

Brus

Oczywiście, że Ciacho. Co prawda Milion dolarów nie jest filmem wybitnym, ale jest za to całkiem niezły

Brus

CIACHO w chuuuuu

ocenił(a) film na 3
niemamczasu

Ciacha nic nie pobije :P Chociaż gdyby nie Kuba to "Milion" mógłby być poważną konkurencją dla tamtego "dzieła" ;)

ocenił(a) film na 5
Brus

w tym pojedynku wygrywa "Ciacho", jednak gniotem nad gnioty jest "Idealny facet dla mojej dziewczyny". ciężko będzie dorównać temu "dziełu".

ocenił(a) film na 4
dzon

gorsze jest "jak się pozbyc cellulitu"

ocenił(a) film na 3
dzon

"Idealny facet dla mojej dziewczyny" ! Zapomniałam o tym "filmie" :) To dopiero była tragedia !

ocenił(a) film na 3
Brus

"Milion dolarów" wygrywa w tym starciu gigantów 0,001 punkta

ocenił(a) film na 6
Brus

Zdecydowanie "Ciacho" i " Jak się pozbyć cellulitu"...bije na głowę "Milion...":-)))

Margot_13

Trochę lepszy,ale do Lejdis się nie umywa- Cellulit. Ciach to dno.

Brus

Obydwa są tragicznie chujowe. Vega zapoczątkował era badziewiastych komedii. Ręce opadają.

ocenił(a) film na 5
Brus

Nie no z "Ciachem" nic nie może się równać..